Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodateki Za Premke

SzaKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z 3 dni temu aktywowałem sobie premke bronze na 30 dni wszystko fajnie i w ogóle ale ostatnio czytając różne posty i gadając z ludźmi dochodzę do wniosku, że powinienem jeszcze dostać promo cod'a .

Mam racje?

Tylko nie dawajcie linków do TuT'a jak sprawdzić czy ma się jakieś kody bo wiem jak sprawdzić a poprostu nie mam nic więc się pytam bo nie wiem czy mam ticketa pisać xD

23400149.jpg
Opublikowano

ta powinienes dostac ^^ jak nie dostaniesz mozesz pisac ticketa ale tylko mozesz pisac o aw50 m4spectre i hk jak sie nie myle... na bronzie mozesz o te bronie prosic na 7 dni maks 1 bron :)

nei chce mi sie tlumaczyc jak ticketa napisac bo spiacy jestem ,ale moze ktos ci wytlumaczy :) pozdrawiam

Opublikowano

no wierz mi ze ja kupywalem na allegro od normalnych uzytkownikow , od inexusa , rpgshop i nigdy nie dostalem promo to pisalem ticketa przewaznie na AW50F i zawsze dostawalem tylko nie w postaci promo tylko od razu na acc mi dawali.

a jak kupil mi master clanu golda na 10 dni tylko ze poprzez karte visa czyli chyba g1 ^^ to normalnie promo na 5k dinarow dostalem.

Opublikowano

Hmmm...

Premke kupiłem na Allegro a ticketa wysłałem, żeby mi napisali jakie mam opcje i się nie odezwali xD

Poczekam do wieczora.

s1rk0z4p0l jak nadal nie odpowiedzą to pomożesz napisać no robiłem z tym tut'em co był na forum ale nie byłem pewien czy wszystko dobrze napisałem :P

23400149.jpg
Opublikowano

hmm moze juz za duzo tych promo wydali ;p

nie wiem dokladnie jak kupie premke za 37 dni to wam powiem ;p

czy dostane czy nie ;p

ale mnie tam nie zalezy na tym promo dostane i tak za wydanie g1 ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

mi obecnie szczerze mowiac to tylko 5k dinarow obecnie interesuje :)

m7 z tych promo mam juz na ponad 2 lata << serio

combat knife na pol roku

cx nie mam i nei chce

ale mam 13 promo na 5k dinarow

ale narazie to zostawie ^^

moze jakies nowe bronie na promo wejda

to bd sie wymieniac :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...