Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę pobrać tą gre WoT na innego kompa. Iż że teraz pach ma 6,22 GB troche to zajmuje. Mój net nie jest jakiś tam "SuperDuperOdrzutowiec" bo ma tylko 100 mb/s. Chcę się wyrobić przedz przez sobotę i chcę pobrać szybko klienta. Macie jakieś pomysły jak to szybko pobrać lub coś???

Opublikowano

A czy jeśli wyłącze luncher kompa zostawie go na NaN lat to pobieranie będzie to samo po ponownym włączeniu? No i jeśli ktoś ma pomysł z szybszym pobieraniem(torrent już odznaczony)

Opublikowano

A czy jeśli wyłącze luncher kompa zostawie go na NaN lat to pobieranie będzie to samo po ponownym włączeniu? No i jeśli ktoś ma pomysł z szybszym pobieraniem(torrent już odznaczony)

Tak, będzie od tego samego miejsca się pobierało. Kupno sszybszego neta.

Opublikowano

Kupno nie wchodzi w gre no chyba że test jakiegoś super szybkiego neta od 1 zł

Ale przecież 100mb to jest szybko, nie wiem w sumie w czym problem? Gra się ściągnie w kilkanaście/dziesiąt minut. Ja mam 10mb i test ściąga się w +/- godzinę.

Opublikowano

no pewnie. Bez obrazy ale ty chyba nie wiesz co to 100 mb/s jak narazie od 30 minut pobrało się 112 mb więć nwm czy to jest takie szybkie

Opublikowano

no pewnie. Bez obrazy ale ty chyba nie wiesz co to 100 mb/s jak narazie od 30 minut pobrało się 112 mb więć nwm czy to jest takie szybkie

112 mb w 30 minut? Na bank nie masz 100mb

Zrób test:

http://www.speedtest.pl/
Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Masz internet 1MB a nie 100 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kup lepszy internet, będzie chodzić noramlnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...