Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP i skrypty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poraz kolejny upierdliwe pytania.

Wlasnie kupilem VIP'a.

Co dokladnie do vipa polecacie? Oczywiscie nie płatne skrypty dla vip'ów. Interesują mnie jakies ogolen skrypty, FGE w vip wersji czy cóś takiego, sidy i vipy do nich, i skrypty do postaci ktorymi najlepiej wymiatac :3

Opublikowano

Jeśli nie chcesz płacić używaj FGE. Dla vipów działa o wiele lepiej gdyż z nim działa funkcja movmentblock (chyba tak). Postacie dobre na vipie to Cassio, Syndra, Grubas, Riven, Ryze, LeBlanc <3

Opublikowano

A mozesz podac konkretne linki do skryptow (darmowych no ale dla vipa :D) do tych wlasnie champow co podales? Wlasnie nimi czesto gram. Do nidalee szukam rowniez.

I pytanie.

co daje VProdiction a Prodiction?

Co daje Collision?

I czy te liby(dobrze mowie?) wymienione przeze mnie powyzej dzialaja do wszystkich skryptow?

Opublikowano

Yhh poszukaj chwilę. VProdiction i Prodiction to skrypty przewidujące ruchy przeciwników (żeby dobrze rzucały skillshoty). Collision oblicza czy na drodze skillshoty są jakieś minionki itp.

Opublikowano

Wrzucilem to do scripts, a teraz to:

[string "Beasty Gragas.lua"]:23: attempt to index global 'it' (a nil value)

[string "Beasty Gragas.lua"]:629: attempt to index global 'GMenu' (a nil value)

Działa, ale podczas ulti trick/pull combo (klawisz A) dostałem bugsplata o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...