Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryby w lutym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jest już pprawie marzec a do wakacji hoho wzieło mnie na łowienie przed wakacjami po zimie a niestety w moim miejscu zamieszkania są same łowiska komercyjne pare PZW i wiele dzikich stawów niczyich na polach itd w lasach. gdzie strażnik nigdy nie był :D moje pytanie brzmi bo dopiero we wakacje bede nad jeziorkami czy na pewnym dzikim stawie gdzie są Okonki , Karasie ,płotki , Sumiki Karłowate i kto wie czy nie karpie / szczupaki dawno nikt tam ich nie złowił ale kiedyś były Czy coś mi wezmie chociarz branie będzie w taką pore roku ? zimno nie jest lodu nie ma śniegu też. a że weekend to mam pomysł tam jechać

xmMfHrm.png
Opublikowano

Mozesz jechac smialo, to czy ryby beda braly to zalezy juz od przynety jaka bedziesz uzywal. Wedlug mnie branie bedzie i mozesz sprobowac jesli chcesz. ; )

Opublikowano

A co polecasz przygotować jako przynete oczywiście metoda spławikowa bo zanęty nie mam żeby na grunt łowić       Biały robak i inne rzeczy dostępne w sklepie odpadają mieszkam na wsi a nie w miescie :D  jakieś ciasto własnej roboty ? kuku z aromatami nwm robak czerwony w marcu xD?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Kiedys sam lowilem na gotowane kawalki ziemniakow i szczerze Ci powiem, ze dobrze lapaly. Ale mozesz sprobowac znalezc jakies robaki. Badz kawalki chleba nie za bardzo starego.

Opublikowano

Nie zależnie od pory roku możesz mieć branie albo i nie :).  Zależy od przynęty, zanęty, farta.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...