Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

Kacper.Plazma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, Grałem rok temu w lola, aż do 30lvl + 2 konta coś 10lvl i odpuściłem sobie w czerwcu. Coś około grudnia powróciłem do LoLa i wbiłem na jednym koncie 15lvl a na drugim 22lvl. Ogarniam Nasusa, Rammusa, Trynde troszku gorzej, WW też i jak widzicie raczej gram na topie, rzadko w dżungli i raczej WW, który w niej jest już z tego co wiem useless. Od czasu do czasu zagram jakimś suportem lub adc. Mam zamiar wbić 30lvl i zacząć grać rankedy, ale chyba jeszcze jako 30lvl troszku pobawię się w nierankingowe mecze. Boję się, że przez pech znajdę się w Elo Hell :D Na razie mam 96 Wygranych do 75 przegranych. 

Jakieś rady? Mam zamiar troszku bardziej poszerzyć arsenał bohaterów tylko o jakich? Może Malphite? 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Na topa renekton, trundle, riven i vladimir. Na jungle pantheon, lee sin, vi i kha zix.

Te postacie co ty masz są zdecydowanie za słabe. Malphite na soloq jest słaby, lepiej na premade.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Malphite bardziej na takiego tanka się nadaje lub też czasem support, ale to nie widuję go w ogóle. Na Top Lane kup sobie Trundle, Wukonga i Renektona, takie offtanki i dmg mają dobry. Jungla to bym proponował Tobie Lee Sin, Eve i Elise. Kup sobie jakichś dobrych ADC jak Vayne, Cait i Jinx, żeby wycarrować gry. Nie wbijaj za szybko w rankedy, bo możesz być zawiedziony. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kupiłem Renektona i nim grałem... przeciwko Nasusowi, który prezentował podobny poziom do mojego. Nawet znając Nasusa, a nie znając Renektona nie udało mi się go pokonać zwłaszcza, że jego jungler pomagał mu lekko. 

Doszedłem do wniosku, że Renekton to bardzo dobra postać, która dużo umie, a ja muszę się nią nauczyć grać(proszę o wskazówki) oraz, że bzdury gadacie o Nasusie :D Miałem kilka słabych meczy typu "Nasus zrób się na tanka, suporta i adc, a my poumieramy, by nie było za łatwo :D " i też co bądz Renekton jest bardzo dobrą postacią. Nie żałuje zakupu, lecz nie będę rezygnował z Nasusa i jego chorego q :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Riven, riven top i gg ;)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...