Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytani dotyczących ps+ .

matis2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy moglibyście odpowiedzieć mi na kilka pytań dot. PS+ :

1. Czy gry kupionę ze zniżką nie będe musiał dopłacać do nich gdy wygaśnie ps+ .

2.Jak pobiorę grę z ps+ na moją konsolę, to gdy będzie zmiana gier to będę nadal mógł w nią grać ?

3.Jeśli odpowiedż w 2 to TAK , to czy jeśli wygaśnie mi ps+ a grę będę miał na dysku a potem znów kupię ps+ to będę mógł grać dalej w tą gre ?

4.Jeśli gra zniknie jako darmowa ps+ w pss a ja ją zapisałem w " Histori Zakupów " to będę mógł dalej ją pobrać ?

5.Jak wam się podoba ps+ , jak mam dwie konsole PS3 I PSV to naprawdę opłaca się kupić ?

matise00.png

Opublikowano

1. Nie, nie będziesz musiał.

2. Tak, będziesz mógł nadal w nią grać.

3. Tak. Nie musisz mieć też gry na dysku, możesz ją skasować i potem pobrać ponownie. Jak już wykupisz +sa.

4. Ponoć tak, ale ja zawsze pobierałem gry na dysk.

5. Nie zastanawiaj się, kupuj. Miesięczne gry więcej kosztują w PSS niż roczna subskrypcja.

Opublikowano

4.Jeśli gra zniknie jako darmowa ps+ w pss a ja ją zapisałem w " Histori Zakupów " to będę mógł dalej ją pobrać ?

5.Jak wam się podoba ps+ , jak mam dwie konsole PS3 I PSV to naprawdę opłaca się kupić ?

4. TAK (@up nie był pewny)

5. Dostajesz 4 gry miesięcznie przez 12 miesięcy (4x12=48 gier za 200zł!) Odpowiedz sobie sam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...