Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ID zbroi, broni, ulepszaczy z plików Warum.pl

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc, pobawiłam się trochę i zrobiłam listę na której znajdziecie nowe : Zbroje, bronie, ulepszacze jakie znajdują się na plikach sasoriego :) (Warum)

Download

http://www.multiupload.nl/D5TVM7X8QM

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/eaf8e088e4217b491142fb30f5240657b4c7f2ce0902eb02649f3db725e48ea2/analysis/1393602091/

Po co to komu pewnie zapytacie skoro można wejść w Navicat i mieć wszystkie ID .

Tak więc jak sobie przeglądam forum to niektóre osoby piszą niech ktoś poda ID tych nowych przedmiotów z Warum'a .

Na dodatek jeżeli nie chcecie dawać dostępu członkowi Administracji na swoim serwerze podajecie mu ID jeżeli chce na nowe zbroje, bronie oraz ulepszacze :p .

Także nie liczę na like.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Po co download jak mozesz poprostu podac wszystkie w spoilerze.

Jak dla mnie zbedne skoro mozna se zerknac do item_proto lub navi.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Po co download jak mozesz poprostu podac wszystkie w spoilerze.

Jak dla mnie zbedne skoro mozna se zerknac do item_proto lub navi.

Napisałam po co wstawiłam, czytanie ze zrozumieniem ..

Sasori już podawał w jakimś temacie ;D

Podawał w jakimś temacie, ja podałam tutaj, szybszy dostęp niż szperać po tematach :p

DPFt2G3.png

Specjalista
Opublikowano

macie item-proto na wkej.to

http://wklej.to/fpSNW

@Top,po co dajesz download jak można dać to na wklej 

Banalna rzecz,polecam konwertować do item_proto.txt i później tolsem sobie konwertować do item_names lub mob_names.

Macie wtedy id i nazwe moba :)

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Niedługo zaczniecie robić poradniki jak komputer włączyć i będziecie wrzucać download pustych plików tekstowych.

Opublikowano

Boże, zrobiła coś dla kogoś, może ktoś nie umie wyeksportować, woli tradycyjnie czy cokolwiek innego to sie dopeierdalacie .... troche zrozumienia, po co piszecie negatywy? zatrzymajcie dla siebie a jak nie umiecie pojdzcie wyzalic sie do bota na gg  -.-

PS. Czasem sie zastanawiam po co ktos nabija te (bezsensowne) posty skoro moglby poswiecic czas na cos naprawde wazniejszego.

Ja daje tego marnego + za checi.

Opublikowano

Boże, zrobiła coś dla kogoś, może ktoś nie umie wyeksportować, woli tradycyjnie czy cokolwiek innego to sie dopeierdalacie .... troche zrozumienia, po co piszecie negatywy? zatrzymajcie dla siebie a jak nie umiecie pojdzcie wyzalic sie do bota na gg  -.-

PS. Czasem sie zastanawiam po co ktos nabija te (bezsensowne) posty skoro moglby poswiecic czas na cos naprawde wazniejszego.

Ja daje tego marnego + za checi.

Jak nie umi takiego czegos to po co bierze sie za serwer?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jak nie umi takiego czegos to po co bierze sie za serwer?

Umie* a nie umi.

A to po to się ktoś bierze za serwer aby go stworzyć .

Po to został stworzony dział Metin2 Tworzenie serwerów aby popytać ludzi co i jak, DL po to, już pisałam, aby te osoby, które nie chcą dawać dostępu ludziom ze swojego Teamu mogą pobrać i im to wysłać ..

DPFt2G3.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...