Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jungla z BóLem :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy poddani :D!

</joke>

No wiec tak, szukam przydatnych skryptów do dżungli. Wiadmo autosmite to podstawa.

Szukam konkretnie do Vi, Jarvana IV oraz Xin'Zhao przydatnych skryptów, do jungle jak i do samych bohaterów.

A tak poza nawiasem, cały czas mam problemy z JakCass MadRyze GloryRyze (zadne z nich poprostu nie idzie, a w przypadku innych scryptow nie ma takich problemow, czy to wbudowanych czy SAC). Wie co moze byc nie tak?

Oraz ktory skrypt do ziggs'a polecacie?

P.S.

Free skrypty, free user.

P.S.S.

Jeszcze jedno pytanie. Zaopatrzyłęm się w Syndre By HunteR, i mam pytanie, czy jak wyskoczą mi trzej przeciwnicy, którego sfocusuje? Oraz w niektorych skryptach jest taka opcja, ze mozna przeciwnika ponumerowac tak pod focus.

I jak jest np:

Elise 1

Lux 3

Ryze 2

To kogo bedzie najpierw focusowac? Tego z wyzszym czy nizszym numerem?

Oraz czy na SAC'u mozna wylaczyc ze postac nam chodzi podczas trzymania klawisza od last hit'u (bo wolal bym zeby postac stala w miejscu podczas trzymania skilla, niz lazic jak poyebany).

Opublikowano

Skrypty na jungle (według mnie):

Minimap timer (wiadomo)

Auto smite (wiadmomo)

Perfect ward (Jak w nazwie)

hidden objects (na wardy, grzyby i inne)

Tower range indicator (opcjonalne, moze sie przydac)

Waitee aka Wait for it! (Opcjonalne, moze sie przydac)

Ward jump, flash and escape (Przydatne gdy musisz uciekac, auto ward jump. Polecam w lee sin, itp...)

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...