Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Start lola ;]

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano właśnie zaczynam grać w Lol'a.

mam 9 lvl i 400 rp oraz 2306 PUnktów ;d 

Więc pytanie do was co kupić za 400 rp oraz jak szybko zarobić te punkty by kupić sobie postacie ;] 

2 pyt. Jaką postać kupić która łatwo ogarnę a jest naprawdę  dobra : moje postacie to Master Yi oraz Teemo kieruje się takimi postaciami

Oraz AShe ;]

Mam nadzieję że w miarę szybko mi pomożecie ;]  

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Za RP najbardziej się opłaca kupić jakąś skórke, to już twoja decyzja do jakiej postaci.

A z postaci na początek gry które łatwo ogranąć, polecam ci Jaxa.

A jak chcesz szybko zdobyć PZ to graj Aramy (tam chyba najwięcej tego zdobywasz). Możesz też sobie kupić dopalacz PZ.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Za RP kup sobie skórke, tylko nie tego mastera za 395. A postać kup sobie najlepiej katarine. Nauczysz sie refleksu. Jeżeli na poczatku złapiesz 2 kille to pózniej bedzie juz tylko latwiej. Uważaj tylko na postacie mogące przerwac ci ulta tzn. podrzucic, zestunować, wypchnąć itd.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ja bym zbierał na jakąś postac za 4800 np. Rene... kupiłbym na IP a jak by była promocja skórki to kupiłbym jakaś.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Master jest bezużyteczny, działa tylko do 20lvl, na początek polecam jaxa i akali. Co do RP to zostaw se je, jak se doladujesz to będziesz miał dopełnienie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Za RP skórkę lub dopalać PZ, tak myślę. 

Master yi i Teemo uniwersalne postacie... 

Fiora, Yasuo, Jax, Varus. To mogę polecić, ale myślę, że jesteś na tyle świeży, że możesz nawet na 30lvl gracz tankami :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Katarina - dość tania brakuje ci tylko 1000 PZ, a na low lvl'ach sieje spustoszenie dzięki swojej mechanice, nikt nie ogarnia że trzeba ją zestunować, no oczywiście potem możesz uciec z E.

928011413476457403957.png

Opublikowano

ok dziękuje wszystkim : lajk rozdane 

Chyba wybiore sobie Katarinke albo Jax'a ;] 

Bardzo mi pomogliście i chyba można już temat zamknąć Pozdrawiam Dziękuje :) 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...