Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzicie co robić dalej?

REq94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, posiadam na guardii 27 knighta z paccem na 23dni skile 67/61, dsm, mms, zaoan legs, dwarven axe,bohy, warrior helmet, moje pytanie brzmi gdzie moge expic/bocic na ++ bez duzego waste aby bez potow chodzic? + do tego mam 120k - co z tymi pieniedzmi zrobic, zostawic? czy wydac na cos? propozycje?

Opublikowano

ja bym nim malpy bocil na powierzchni )

wiesz co poszedłbym ale one szybkie są tzn. chyba Singba czy jak tam się nazwa ten rodzaj małpy, to one rzucaj kamieniami i szybko uciekaja wiec troche moge sobie je lurowac :D wydaje mi sie ze na 75/70 dobrze by bylo. wgl wczoraj mialem 12h offa dalem wczoraj, dzis po sql przychodze patrze ledwo 1 skill wbil i 8h offa czego tak sie zrobilo?

Opublikowano

ja od samego początku knight'em - 8 lvl ustawiałem codziennie po 12h skillowanie | Przez 7 dni wbiło mi 68/61 :P a na palku taki sam czas skillowania 69/55 :) 

Ponoć przez miesiąc pacca [30dni] wbija skille 75/65+ 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

Minotaury darashia na pierwszym piętrze, bądź na Scarabach na ankrahmun, sporo hajsu i exp też daje rady, a waste raczej nie będziesz miał.

Opublikowano

Najlepiej na larvy pod Darashia, dużo kasy i exp tez spoko jak nie ma nikogo, a bardziej pod exp to cyklopy w Mistrock ale musisz zrobić misję na yalahar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...