Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Śledz swoje i innych MMR

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Użytkownik bontscho wrzucił na reddit

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1z3abw/hey_i_present_you_a_website_i_worked_on_automatic/%29

Teraz łącząc się z tą stroną

http://dota2toplist.com/

Możemy śledzić swoje dokonania jak i innych. Statystyki aktualizują się co 24h, a u nas w znajomych pokażę się bot, który będzie wszystko sprawdzał. Możemy na liście oczywiście pozostać anonimowi.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wcale nie.. Bot śledzi tylko osoby, które się zapiszą, a jest ich w tym momencie ledwo ponad 7000. Czyli tyle co nic. Wątpie, żeby był tam chociaż jeden mój znajomy...

Strona oferuje statystyki, ale nie są one ani troche wiarygodne. Zapisują sie tam raczej osoby które mają sie czym pochwalić, 3800 mmr to zdecydowanie nie jest średnia.

Opublikowano

Wcale nie.. Bot śledzi tylko osoby, które się zapiszą, a jest ich w tym momencie ledwo ponad 7000. Czyli tyle co nic. Wątpie, żeby był tam chociaż jeden mój znajomy...

Strona oferuje statystyki, ale nie są one ani troche wiarygodne. Zapisują sie tam raczej osoby które mają sie czym pochwalić, 3800 mmr to zdecydowanie nie jest średnia.

Zdecydowanie ponad średnią. Stawiałbym na 2.0 - 2.5, szczególnie że pełno jest ludzi 1.5k+ godzin i ~2.5k rating, "bo team guwno a jak gram w party to wgrywom szysko".

Opublikowano

Zdecydowanie ponad średnią. Stawiałbym na 2.0 - 2.5, szczególnie że pełno jest ludzi 1.5k+ godzin i ~2.5k rating, "bo team guwno a jak gram w party to wgrywom szysko".

Popieram :D

Opublikowano

Jeśli chcemy mówić o średniej mmr, to jedynie w konkretnym przedziale rozegranych godzin lub gier. 2500mmr dla osoby z 500h to dużo, dla osoby 1500h to... cóż, nie ubliżając nikomu, nie postarał się :D

Opublikowano

2 500 to mało niezależnie od czasu, jaki gra. Szczególnie, że teraz praktycznie nie ma już osób, które by nie grały w lola i idą tutaj szukać szczęścia, fejmu i wysokiej pozycji w rankingu.

Opublikowano

Jeżeli to nie jest średnia to nie wiem, ja właśnie zagrałem swoje kalibracyjne gry, wygrałem tylko 4 i mam 3920 mmr.

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Śledz swoje i innych MMR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...