Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aplikacją na licencje NPL

SzalonySzympans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. 

Przed wczoraj o 18:30 wysłałem prośbę o licencję non-profit. Podałem tam stronę ojca w trakcie prac i mojego podpiętego maila pod tą domenę. W opisie napisałem, że potrzebuję dla niej 300-slotowego serwera. Moim zdaniem wszystkie wymagania spełniłem, lecz niestety wczoraj o 23:50 dostałem negatywną odpowiedź, mianowicie:

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url. You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications. Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

domena, którą podałem: 
http://www.kliff.info.pl
email, który podałem: [email protected]

Wiecie co może być przyczyną odrzucenia?

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

3019515153.png

Opublikowano

1. TS3 jest już postawiony i podałeś dobre ip ts'a?

2. Główną przyczyną może być email.

Oni traktują chyba podwójną domenę (info.pl) jako subdomenę i przez to możliwe że odrzucają.

Jeśli by było np kliff.pl to myślę że by było dobrze.

(Nie znam się za bardzo ale próbuję tylko pomóc.)

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

Pozdrawiam.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Serwer jest postawiony i podałem dobre ip. Dzisiaj zrobię forum teamspeaka (.pl) i dam znać jaką dostanę odpowiedź. 

Moderatorzy - na razie nie zamykajcie tego tematu.

3019515153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...