Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki server polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie grałem w mu już dobre 4lata~~ i mam pytanie jaki server byście mi polecili? Chodzi mi raczej o prywatny, żebys się łatwo grało i było przyjemnie, global raczej odpada bo jak narazie chciałbym zagrać gdzieś gdzie można szybko wbić lvl zdobyć itemy itp. Dobrzy było jakby grało trochę ludzie. Jak zły dział to przepraszam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aby nie zakładać podobnego tematu, to się podczepię. Czy zbliża się może otwarcie jakiegoś zagranicznego serwera, na nowej wersji (z mu helperem) i bardzo małym expem, gdzie renoma serwera jest silna, dlatego średni online to przynajmniej 100++ ?

Podejrzewam, że ci "więksi' rozumieją, że niedługo młodzież będzie miała wakacje, więc wygarnięcie rzeszy fanów w ten okres (tj. eraz) było by świetnym zagraniem z ich strony. Oczywiście silna renoma to podstawa, bo kto poświęci wakacje na granie na niepewnym serwerze.

Z tego powodu, pytanie czy ktoś słyszał o niedługim powstanie takiego serwera  ? (mały exp, 100++ online, spoty, nowa wersja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...