Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Imha

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Powiedzcie mi jaka postać, jaka profesja oraz z jakim lvl najlepiej sprawdza się jako drop w imha. Do tego jakie itemy będą mi potrzebne, a także czy jest to opłacalne zakładając że będę posiadał rękawice z isu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mając rękawice z Isu, śmiało możesz wybierać się na imha, gdyż drop będzie bardziej efektywny niż normalnie.

Najlepszą profesją będzie woj body z poziomem 5-12, o ile posiadasz dobre eq.

Jeżeli takowe nie posiadasz, to bierzesz mentala z bronią dwuręczną minimum +6, wtedy masz dobry atak i def.

Potrzebne itemy:

-bojowa tarcza 6/9,

-tradycyjny hełm 6/9,

-mnisia/żelazna 6/9,

-Jakiś mieczyk..jednoręczny długi/sejmitar 6/9, bądź dwuręczny włócznia/gilotynowe ostrze 6/9,

inne:

-naszyjnik - trochę zbędny, ale może się przydać na cd,

-buty - Jeżeli chcesz, aby Twoja postać nie poruszała się niczym żółw to warto się w nie zaopatrzyć :x

Opublikowano

Wojownik ze silnym ciałem. Dropić najlepiej do 15 lvl potem iść do lochu małp na medale konne. Najlepiej mieć całe eq minimum plus  7\8

0iqhkyyqdeho.png

Opublikowano

Ja dropiłam mentalką na 10 lvlu, eq podstawowe: zbroja, tarcza, buty, dwuręka +9 (choć wystarczy już +6/7) naszyjnik i bransoletka z bonusem do PŻ to bardzo przydatna sprawa. Drop był nienajgorszy, czasem nawet lepszy niż na metkach, ale potrzeba dużo cierpliwości ;P

Opublikowano

Itemy w Imha dropią nawet do ~20 poziomu.

Jakość przedmiotów zależy przede wszystkim od szczęścia. Level nie gra tu aż tak ważnej roli.

Im większy poziom - tym szybciej zabijasz potwory. Zwiększa to szansę, że z któregoś wypadnie drogocenny przedmiot.

EQ ? Nie ma co narzucać ścisłego ekwipunku. Wszystko zależy od poziomu, profesji i ilości yang, którą posiadasz.

Jeżeli wybierzesz mentala - musisz zainwestować w siłę ataku, czyli porządny miecz. Jeśli zaś będziesz chciał pobawić się bodym - wtedy stawiasz na szybkość i obronę(broń jednoręczna i adekwatna zbroja, tarcza+6/7/8/9).

Opublikowano

10 max 12lv (od większego praktycznie nic nie dropi), eq +6, sejmitar (broń na 10 lvl) +6/7/8/9 i spokojnie dasz  radę.

Tak jak kolega napisał

Psotnyy

Opublikowano

ja tam juz od 5 lvla expilem/dropilem do 10 max 20, po wbiciu 20 najlepiej je potem wsadzac (na botkach) do dungeou malpiego dropic medale, ja tak po 3 konta na imha dawalem na kazdym ch i przez 3-4h cale eq broni na 30 lvl bylo bo ustawialem wywalanie itemkow z danym id i one po 20 lvl mialy potem selasz se takie postacie jako doropki na malpy itp i zarabiasz na tym 2x tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...