Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem wczoraj kupiłem vipa i nie działają mi custom skrypty.Te z zakładki Search scripts z bola normalnie działają.Ściągałem te Vprediction itp wrzucałem do folderu tam gdzie trzeba, ale w grze nic nie ma i to mi nie działało sciagnełem tez SAC i pluginy do tego, ale to też nie działa.Na koniec ściagnełem stad BoL'a pisze, ze updated i ma wszystkie biblioteki 

http://botoflegends.com/forum/topic/10193-100-working-bol-install-libs-included-updated-feb-28-2014/

ale to tez mi nie pomogło.Pomozcie mi zrobic tak żeby wszystko działało i wytłumaczcie dokładnie co i jak, albo podajcie folder z aktualnymi bibliotekami tak żebym musiał wgrywać tylko skrypty.Jeszcze prawie zawsze w grze pisze: Could not create the folder C;/Users/Moja nazwa/Desktop/BoL/Scripts/Common/Saves.Jeszcze jak zapisuje jakis custom skrypt z neta nazywam go np Ryze.lua to dodaje Ryze.lua.txt

Opublikowano

skrypty dodawaj w BoLu => custtom script => new script

a co do nie działania - ja za jakieś 30min wbije na kompa i podesle ci swoją paczkę. teraz muszę odpocząć :D

rbd2t1.png

Opublikowano

Dołączam się do tematu ;D Co prawda mam Bola dla free, ale nie działają mi skrypty, które dodaje. Próbowałem wklejać w Bolu jako New i kopiować bezpośrednio do folderu i nic. Zaden krypt nie działa. Tylko te, które można ściągnąć z Bola ;/ Będę wdzięczny za pomoc ;D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam free bola, zoom hack, timer itp. Wszystko mi działa, ale żaden skrypt na Championów nie działa mi. Nic nie wyświetla się pod "Shift" a pod spacją combo nie ma.

Opublikowano

Musicie zmienić ścieżkę bola nie może być polskich znaków w niej.

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Dobra zmieniłem ścieżkę i idę zobaczyć czy Combo w Swain będzie działało i czy wgl. menu mi wyświetli.

Edit. # Nie działa skrypt na combo. Może mieć coś do tego, że uruchamiam LoL'a przez steam ?

vq2pah.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...