Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lulu mid ?

maxin121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy lulu jest dobra na mida w obecnej mecie wiedzę ją ciągle na LCS ale to team. I zastanawiam się czy dobra będzie dobra na soloQ ( bronze EUW) ?? czy może inny postać zastanawiam się nad ziggs , syndra albo ahri jak coś to prosze o + i - tych postaci :)

Opublikowano

W Brązie bardziej jakiś veigar, lb, yasuo lub gragas.

Lulu jest dobrym miderem, ale nie do soloQ.

Tymi podanymi wyżej championami dasz rade wycarrować. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Oczywiście że jest mocna,ma harass/slow'a/wysoki DMG oraz jest przydatna dla team'u.

W early łatwo się nią wyfeedować,a potem swoją moc potwierdza w late(głównie jak złapie tego feed'a).

Opublikowano

Osobiście nie polecam. jak wyżej oczywiście do soloQ, lepszą postacią może być syndra, kata, lux, gragas, veigar. Ogarnij jedną z nich a będzie git :) 

Opublikowano

Coś ugra, ale prędzej czy później ci się znudzi, czyli polecam ci syndrę:

• AoE Q
  • AoE W
  • bonusy do skilli po wymaksowaniu
  • burst
  • świetne combo
  • dobre 1 vs 1
  • slow
  • stun
  • satysfakcja z ogarnięcia tej postaci :D
  • nie nudzi się tak szybko
  • rzut minionem/kulką
  • dmg na ulcie zależy od ilości przywołanych kulek

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jak dla mnie postać jest nie do znudzenia jak jesteś low elo to możesz nią iść wszędzie na topa pod ad/as, na mida pod ap, na supporta a jak sie uprzesz to i na adc:D Wiem bo sam nią gram i uwierz, że sprawia wiele funu ten spam <3 A najlepiej jak goni cie ktoś gdy masz low hp a ty go zamienisz w królika do tego "q" i masz free ucieczke. Polecam, ale tylko od brązu do golda.

Opublikowano

A na tą mete np. Jak jest Vi albo Wu to instalook wu albo Vi a jak Vi we mnie z ultuje ( Ja grał bym syndrą ) i 0 escepe a lulu speed arhi ult a ziggs chyba W czy E a Syndra Ssie :) coś jak jinx Vi ult i jinx ssie :) więc nvm czy syndra dobra będzie co sądzicie ?? 

Opublikowano

Ziggs

• Poke
  • Slow
  • Escape
  • Ulti AoE

Syndra

• OP Burst
  • Harras
  • Slow
  • Stun
  • W Mid game zdejmuje adc na Combo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...