Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sporymi lagami w minecraftciei.

Andyyy <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Może masz inne sterowniki.Zainstaluj najnowsze.

2.Ściągnij optifine i ustawienia na minimalne

3.Sciagnij najnowszą  jave

I takie pyanko: odpalasz go na goło tzn po formacie ?

1RkW7od.png

Opublikowano

Sciagnij CClener i oczysc komputer i jezeli masz zasyfiony pulpit to porob foldery i powkladaj tam jak chcesz . sory pisze na opera mobile ktora nie ma polskich znakow .

Opublikowano

@up

dokładnie.

Spróbuj też zmienić javę, lub po prostu zmniejszyć widoczność w minecraft i dać max fps :D

Opublikowano

@marcell2k ale jeżeli np. nie miał płytek że sterowikami wszystko z neta to coś tam mogło się zdazyć .

Opublikowano

Mógł jakiś bład być ale to nic nie zmienia nie musi czyścić niczego,wsytarczy że nowe zainstaluje i po sprawie :)

Tak może być . Dam przykład : Powiedzmy zaistalowałem sobie battlefield-a 9 a potem odinstalowałem patrze w folder w którym zainstalowałem tego bf i robię mine ja Chuck Noriis bo zauwazyłem folder po bf który się nie usunoł . Potem odpalam powiedzmy CClener dusze analiza potem Clener i się usunoł ten folder który się chyba zgubił . Mam nadzieje ze zrozumieliście o co mi chodzi ;)
Opublikowano

Mam te same sterowniki.Najnowszą  javę.Dyski defragmentowałem.W opcjach optifine'a mam wszystko na minimalne... Dodam że przed formatem grałem na modach i nie było lagów ;x

Opublikowano

Sterowniki Grafiki Najnowsze zainstaluj to musi byc od tego a jak nie to może najnowsza java ale to juz pisali up;x 

Server minecraft 1.6.4 100%-SURVIVAL 24/7 (37 slotów) 
Działki za free na hostingu (NIE UPADNIE)/Działki/Sklepy
Sklepy ONLINE jak i w grze 
SERVER NOWY SZUKAM LUDZI DO POMOCY ROZPRACOWANIA 

gs16.internalhost.pl:25567 (IP)

Opublikowano

Wszyscy @UP gówno wiedzą, ten jeden dobrze napisał

1.Może masz inne sterowniki.Zainstaluj najnowsze.

2.Ściągnij optifine i ustawienia na minimalne

3.Sciagnij najnowszą  jave

I takie pyanko: odpalasz go na goło tzn po formacie ?

Opublikowano

Zobacz ustawienia minecrafta jak i kompa :P

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...