Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy przy włączaniu

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kolejny raz jestem w tym dziale, bo znów mam jakiś problem  :angry:

Otóż gra działała normalnie, pewnego dnia klikam graj, wyskakuje niby jakaś synchronizacja, czekam czekam a stronka się nie włącza. Zawsze się włącza battlelog. No cóż, może coś się zacięło więc ręcznie wszedłem, zalogowałem się na battlelogu. Wybieram serwer, pisze Wczytywanie gry czy coś tam, podstawowa rzecz a nie pamiętam. Gra niby się uruchomiła, lecz czarne tło i ciągle pisze Wczytywanie, wyłącza Battlefielda i pisze, że nie można bylo się połączyć. Nie wiem o co kaman, proszę o pomoc

Opublikowano

Na wszystkich serwerach to jest. Teraz nawet client się nie włącza, pisze tylko Wczytywanie gry. Pamiętam zawsze, że przed wejściem za serwer robiła się szybka synchronizacja - teraz czegoś takiego nie mam. Wcześniej robiłem naprawe, ale spróbuje jeszcze raz

Opublikowano

Napraw grę w Origin. Jeśli zadziała, dla pewności w opcjach Origin WYŁĄCZ przechowywanie ustawień w chmurze, większości to pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...