Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Prolbem

hltv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ściągnąłem chińskiego metina i założyłem swojego serwa . Imam taki problem jak go założyłem to przekopiowałem głowę sury do metina i jak ją włączam to pokazuje mi się taki serwer jak w załączniku . I jak wpisuje nazwę rain a hasło 12345 to mi wyskakują takie 2 chińskie znaczki i dalej gra muzyka . 2 I jak mogę sprawdzić że to mój serwer .Pomóżcie

post-134477-1267379612,32_thumb.jpg

Opublikowano

Mozesz dac nowy ss albo cos bo ja widze tylko czern i nie iwem czemu tylko ja tak mam?

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

włącz PortMap pl w 2 zakładce masz monitor połączeń jeśli wyświetla ci się twój nr ip to znaczy ze to twój serv tylko musisz być zalogowaną postać

Opublikowano

właśnie oto chodzi że nie mogę się zalogować bo wpisuje rain hasło 12345 i czekam pokazuje się komunikat po chińsku a po chwili drugi komunikat i dalej gra muzyka i nie loguje mnie na serwer

Opublikowano

Jak próbuje się zalogować na jakiś serwer wpisując rain hasło 12345 to wyświetlają się po chwili dwa chińskie znaczki i dalej nic nie robi nie loguje mnie do wyboru postaci pomóżcie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

czy ktoś mi pomoże ?

Nie chce pisac nic takiego ale naucz sie robic serwa wedlug poradnikow a nie..

Gram w metin2 pod nickami: Dandi11111,SharinganBM,SharinganBoss,Zege.

Zbieram -!

• Dodaj nową pozycję...