Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakies osoby ktore robia steamy na bolu ? (twitch) itd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w z checia zobacze jakis graczy ktorzy sie nie ukrywaja i pokazuja steamy jak graja na bolu :) mozna zawsze podlapac jakis fajny skrypt i wgl duzo sie nauczyc

jak znacie dajcie linki ;)

Opublikowano

chyba takich nie ma bo odrazu czesc spolczenstwa go zraportuja riotowi gracze ,którzy graja na skryptach nie mowia o tym moze znajdziesz 2 lub 3 filmiki na youtubie ze gosciu gral ale to chyba tylko pokazowe dwa widzialem nawet sam z ryzem i swainem na dayli jest jeszcze jeden

Idea fajna :)

Opublikowano

wsumie racja :) ale przeciez moze miec fejkowe konto z 5-10 postaciami + rotacja i jechac :D uwage przykuje a i za reklamy na twichu zarobi ;) jak opanuje dobrze bola to sam mysle o takiej formie zarabiania ;) powiem tylko ze przy 1k widzow robic strumyka 6-8h idzie wyciagnac ponad 100S~~

Opublikowano

myślę że część osób streamujących z lola z włączonym bolem ma opcje streamer mod widziałem już gdzieś taką opcje chyba w sac
@Edit co do reklam na twitchu 2 grosze za osobę na streamie - osoby z adblockiem fortuny nie ma

5435084992.png

Opublikowano

moj kolega ma od 1k do 2k widzow dziennie zalezy od dnia pory bla bla itd i ok 40% ma adbloka a i tak zarobia po 70 dolcow dziennie ;) czy to malo? kiedys wyciekly do netu zdjecia ocelote gdzie miesiecznie zarabial po 10-15 tys $ no ale on mial od 20k widzow +

jak myslisz dasz haslo lol czit test albo cos w tym stylu ze przykuje uwage to bedziesz mial ludzi od zajebia oczywiscie polowa bedzie wyzywac ale co z tego ? jak reklamy beda musieli ogladac :DD czysty biznes tutaj jest ogarne jeszcze z tydz bola juz mam vipa i zacznyamy dzialanosc:D

Opublikowano

Phantom Lord zarabia około 30 tyś miał nie dawno rekord twitcha ale DERP mu lekko przeszkadzał :D

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

dobra ale powiedz mi jedno -

mam streaming mode wszystko OK

ale jak np ciskam spacje i nie lecę na bohatera myszką a mi ją on autoatakuje to trochę dziwne nie?

Opublikowano

@UP: Wyłączasz przechwytywanie myszki, mówisz że masz buga...

Był kiedyś taki, ba nawet było info na forum, miał chyba z 10k widzów, ale nagle jebs... ban! :D 

b_560_95_1.png

Opublikowano

no tak jechac na bocie publicznie i promowac cziterstwo napewno wylapie sie bana ale zanim to nastapi ile mozna kasy wylapac:P  

pozniej zakladasz nowe konto :D

Opublikowano

no tak jechac na bocie publicznie i promowac cziterstwo napewno wylapie sie bana ale zanim to nastapi ile mozna kasy wylapac:P  

pozniej zakladasz nowe konto :D

bana na ip czy konto?

Opublikowano

konto a nawet jak na ip to w czym problem jak sie ma zmiene ?

bo jak ktoś nie ma zmiennego ?

ja się bym mógl tego podjąć ale potrzebuję jakiegoś starego konta ( najlepiej 30 ), DOBREGO VPNA - DARMOWEGO - albo premium za darmo i to chyba tyle :)

Opublikowano

jak to mowia zeby wyciagnac trzeba wlozyc :DDD mysle ze zainteresowanie bedzie ogromne  :D i szum pewnie na forach itd.. wiadomo beda wyzywac pitolic itd ale kogo to interesuje ? jak reklamy co gre bedzie sie wlaczac :D

Opublikowano

jak to mowia zeby wyciagnac trzeba wlozyc :DDD mysle ze zainteresowanie bedzie ogromne   :D i szum pewnie na forach itd.. wiadomo beda wyzywac pitolic itd ale kogo to interesuje ? jak reklamy co gre bedzie sie wlaczac :D

dobra ale powiedz mi jedno : 

nie ma problemu mam dobrego neta, kompa i mogę streamować. stabilne 60 fpsów jest. ale:

- musisz mi znaleźć dobrego vpna

- jakieś stare konto 30lvl nie musisz ty, albo ktoś inny

- jaki ma być tytuł streama?

- lepiej jest grać na tym na rankedach niż 1 lvl bo tam to zawsze easy.

poustawiam sobie już sam te duperele

jakby ktoś chciał więcej info. dot. streamu pisać pw

straem ruszy od weekendu :)

@edit

co do zainteresowania:

nazbierze się w ciągu dnia tyle osób abym mógł mieć partnera - zarabianie ? ? albo chociaż w 3dni?

jeśli takie coś tak - to nie ma problemu bym kupował ciągle konta 30 lvle .

Opublikowano

konto mozna kupic bez problemow do 50zl 30 lvl z postaciami idzie wydrapac

tytul idzie wymyslec cos np z czitem :) zeby uwage przykuc 

najlepiej rankdedy grac bedzie to bulwersowac ludzi :) i o to chodzi im glosniej i wiecej szumu tym wiecej ludzi = wiecej kasy za reklamy :D

Opublikowano

konto mozna kupic bez problemow do 50zl 30 lvl z postaciami idzie wydrapac

tytul idzie wymyslec cos np z czitem :) zeby uwage przykuc 

najlepiej rankdedy grac bedzie to bulwersowac ludzi :) i o to chodzi im glosniej i wiecej szumu tym wiecej ludzi = wiecej kasy za reklamy :D

no ale jak w jakim tempie tak szybko uzyskam kasę z partnera? jakie są do niego wymogi?

jakby ktoś chciał linka do streamu - zacznę od piątku jutra albo soboty - pisać na pw :)

Opublikowano

aby otrzymac partnera trzeba miec przez 3-4 dni chyba min 500 widzow   :) wtedy go otrzymasz

ciekawie

stream jest już prawie gotowy tylko muszę coś zobaczyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...