-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
zafiriusz
zafiriusz
Witajcie,
jakieś może 3-4 miesiące temu dostałem nowiutką, ładną, zapakowaną klawiaturę Logitech Weave. Bardzo fajnie mi się na niej pracowało przez jakieś 2 miesiące, w tym czasie raz wymieniłem baterie. Jakiś miesiąc temu, podczas grania klawiatura nagle przestała działać i non-stop migała mi czerwono-zielona dioda (symbolizująca rozładowanie baterii, jednak te były wymieniane jakieś 2 tyg wcześniej i wcale nie były rozładowane). Uznałem, że to wina baterii i kupiłem akumulatorki z ładowarką. Niestety, akumulatorki fabrycznie naładowane, działają, lecz klawiatura nadal ten sam błąd (non stop miga czerwono-zielona dioda).
Pytanie: Czy ktoś z was miał tą kalwiaturę i podobny przypadek? A może ktoś się zna na tego typu sprzęcie i wie co to może być?
Uprzedzam pytanie o wymianę gwarancyjną - nie, nie mam gwarancji ani dowodu zakupu - klawiatura wygrana na zawodach.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.