Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie za obelgę

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałam dziś ostrzeżenie na obelge, nie pisałam ostatnio nawet nic na czacie, po jakim okresie czasu ostrzeżenia się wyzerują? Chodzi o to że teraz dostane od razu bana, a jeżeli sie wyzeruja to ostrzeżenie znowu pierwsze bedzie.

Opublikowano

Możesz dostać z 10 ostrzeżeń i mieć zablokowany czat, możesz dostać 1 ostrzeżenie i dostać bana na 7 dni. 

Opublikowano

Czasami po dwóch ostrzeżeniach masz bana, jak ja miałem często, możesz po 5 mieć zablokowany czat na 5 gier bodajże. Graj dużo, nie obrażaj, nie używaj wulgaryzmów na czacie, to spokojnie będziesz mógł pograć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma, z tego co wiem, określonego czasu na wymazanie się ostrzeżeń. Możesz np. mieć ostrzeżenie sprzed 2 tygodni, dostać po kolejnych dwóch kolejne jedno czy tam dwa i dostać bana. Ja to tak rozumiem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ostrzeżenia te jak się pozbierają idą do Trybunału i tam się wszystko rozstrzyga, inni użytkownicy głosują czy są za banem czy nie. Do tego mają dostęp do chatu z gry. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak, zerują się po jakimś tam czasie.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

A jak ktoś spotkał x4 premade i dał x4 za flame można dostać bana ? czy riot nie bierze tego pod uwagę ?

No to zależy tylko od trybunału... Mogą Cię ukarać jak kilkają tylko "punish" I po 4 reportach z jednej gry raczej nie. Ale jeśli w ciągu 4 gier złapiesz np z 8 raportów to już za ciekawie nie jest : )

Ale z doświadczenia jeszcze mi się takie coś nie przydarzyło ( a zagrałem 3k meczy ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...