Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z otrzymaniem licencji NPL

ConsearPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan

1- Jeżeli podam nie swoją stronę z domeną.pl przykład: Trololo.pl i to nie jest moja strona to nie przyjmą mi licencji czy jak to jest?

2- Potrzeba też adres z domeną tak ? my mamy [email protected]  i tego i napisali coś ze email jest niepoprawny czy coś jak to trzeba mieć

3- Jak pisać w description jaki tam napisać najlepiej po co nam jest ta cała licencja 

4. Trzeba mieć stronke czy można mieć tez forum do licencji ts3 ? nasza strona "leopardts3.pl"

Tutaj jest odmowa i napiszcie oco tam chodzi bo cos pisali ze stronka jest nie tak email i inne ja nie rozumiem tego napiszcie oco chodzi :)

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url. You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications. Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

Non-Profit License Registration
npl.teamspeakusa.com

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

Opublikowano

Musisz mieć strone: gorzal.pl + email [email protected].
Descr: po angielsku piszesz, ze potrzebujesz większej ilości slotów z racji takiej iż pirzesiadujesz ze swoim klanem i potrzebujecie więcej miejsc niż 32 bo się nie mieścicie, coś w tym stylu ;)
Forum latwiej postawić na xaa np. 

Opublikowano

wiec tak, pan up troche mało szczegółowo wyjaśnił. żeby posiadać tzw licencje NPL trzeba posiadac strone www płatną (obojętnie jaka ale żeby była końcówka .pl .com .eu itp), do tego email taki jak strona, przykładowo strona to www.problem.pl to email musi być taki [email protected] (w pole xxx wpisujesz sobie co chcesz) bardzo łatwe jest do ogarnięcia na net-speak'u. Kolejna ważna zasada, to jeżeli już posiadasz tą strone to musisz miec ją BEZ REKLAM i musisz mieć dostęp do emaila który założysz w panelu na stronie www gdyż wyślą ci na nią ową licencje. jak masz więcej pytań to chętnie pomogę tylko złap mnie na moim ts x i pisz do D-Base ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...