Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hack do snajperki

Luxor98r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam niewykrywalnego hacka przez xincode oraz działającego po najnowszej aktualizacji. Widziałem kiedyś coś takiego jak sniper helper czy coś, ale stare wersje już nie działają, a znalazłem tylko stare wersje. Może ktoś ma coś takiego i mu działa? Z góry dzięki.

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Nie ma niewykrywalnego sniper helper póki co.

Działający hack (płatny) :

http://www.systemcheats.net/cheats-hacks-aimbots/skill-sf2-cheat-hack-aimbot/
https://www.youtube.com/watch?v=qMbI0yUopl4

Następnym razem przeglądaj inne działy :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Dzięki, ale wolę poczekać sniper helper ;p

Opublikowano

Dzięki, ale wolę poczekać sniper helper ;p

Czyli temat wyjaśniony?? Snajper Helper powinien wyjść w najbliższym tygodniu

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wstawić tego sniper helper jak wyjdzie ? bo ja nie za bardzo  wiem gdzie szukać. Nie znam tych stron.

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wstawić tego sniper helper jak wyjdzie ? bo ja nie za bardzo  wiem gdzie szukać. Nie znam tych stron.

Ja wstawiam odsłony Helpera. Narazię trzeba czekać.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

oki dzięki za info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...