Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]le blanc vs gragas po nerfie

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, znowu mam problem. Dzis wchodze na lola, patrze, wyszedl nowy patch , a w nim co ? nerf gragasa. I o to moje pytanie : czy kupic le blanc czy gragasa . Zalezy mi na w miare ok ilosci killi i przydatnosci dla teamu.

Opublikowano

Gragas dostał nerfa na E na ad ratio, patrząc na to że idziesz nim głównie na mida to wątpię by AD było ci aż tak potrzebne, oczywiście mniejsze obrażenia z bodyslama będziesz miał, ale tak to się nie zmieni.

Jego ult dostał niewielki nerf na przeliczniki ( z 1.0 AP do 0.9, rly riot?) i co zabawne, dostał buffa do manacostów, gdzie teraz jest potrzebne 100 pkt many na każdym poziomie niż 100/150/200.

Oczywiście niedługo dostanie nerf hammera.
A co do przydatności to bardziej Gragi, LeBlanc to zabójca, jej zadaniem jest wskoczyć, zabić wrogiego ADC i paść/uciec i być useless przez parę sekund, poza tym ma słaby waveclear więc jak przeciwnikowi nastackują się creepy to niewiele zdziałasz. Gruby na ten moment, potem LeBlanc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...