Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PvP [MyTower] [60 Slotów] [Dużo aren 1vs1] [Zajrzyj!] [Ogarnięta administracja] 1.7.2/1.7.4

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.png MyTower1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : PvP

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 60

1385304711-U691595.pngIp: mytower.cubehost.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: OFF

1385304711-U691595.pngZwierzęta: OFF

1385304711-U691595.pngPvP: ON

1385304711-U691595.pngPremium: OFF

1385304711-U691595.pngNether: OFF

1385304711-U691595.pngBialaLista: OFF

1385305608-U691595.png

Witchpo - HeadAdmin
WyjazdowiecPL - HeadAdmin

1385305665-U691595.png

Ukryte.

1385305694-U691595.png

Cześć! :) Zapraszam na serwer, mam nadzieje że będziecie się dobrze bawić bo serwer jest ciągle rozwijany.
Na serwerze jest licznik zabójstw, gdy wbijecie 1500 killi dostajecie vipa za darmo na 4dni.

Opublikowano

Fajny serwer - mapka mala i malo skrzynek troszke :P ale ogolnie jak byscie wiecej chestow i map zrobili albo powiekszyli byloby ok <3

Opublikowano

Co to ma kur.. być? Byłem w topce na serwie 213 killi nick minecraftsoby. Dostałem bana za niby killaure, zachowanie administracji na poziomie zera, dostałem bana bez sprawdzenia, bez ssów, bez współdzielenia ekranu i innych metod. Wydaje mi się, że kolega admina powiedział, że mam czity a takowych nie posiadam i poprostu dostałem bana. Żądam unbana nick minecraftsoby i zwrotu diax eq prot 3 co to ma być do cholery. Co za administracja? Nawet na najpopularniejszych serwach skkf mchc itd nawet jeżeli widać, że ktoś hakuje sprawdzają wszystko powoli. Masakra czuję się pokrzywdzony bo nie używam hacków a dostałem perma ... Porażka 

9625174_4_25.png

Opublikowano

@UP

Ich serwer ma to, że patrzą sobie na NCP, jeśli za dużo ci wykryło dają ci bana, a nawet nie sprawdzają czy takiego "o to" cheata masz ;)

Opublikowano

@Up nie wiem o czym do mnie mowisz, nie orientuje sie w tych sprawach gralem nocke dzisiaj nabilem 180 killi bodajze dzisiaj wszedlem na godzinke dobilem do 213 killi i stojac w miejscu od 10 min czekajac na walke na arenie dostalem PERMA, zalosne zachowanie ze strony administracji. Mialem przewage bo mialem diax eq prot 3 a reszta zwykle zelazne wiec przeciwnicy padali jak muchy, nadal czekam na ub..

CubeWorld nadal czekam na odpowiedź, i filmik video na którym widnieje moja killaura. W przeciwnym wypadku żądam ub i zwrotu eq.

9625174_4_25.png

Opublikowano

Sam jesteś żałosny. Z tego co wiem inny admin podleciał do Ciebie na potce bez gm itp i zaczęłeś go bić, sprawdzamy dodatkowo też ncp. To że nie widziałeś admina nie znaczy że Cię nie sprawdzał. Masz jakąś sprawe to pw a nie zawalasz temat jakimś "gównem".

Opublikowano

Pisalem ci pw ale nie raczysz odpowiedziec i bede zawalal temat bo nie słusznie dostałem bana. Takie sprawdzenie to sobie w dupę wsadz za przeproszeniem, mogl odezwac sie pw ts skype, żądać ssy lub wspoldzielenie ekranu chetnie bym udostepnil. Czekam na ub 

AA i apropos tej potki, nie wymyslaj sobie bo w dupie byles gowno widziales..

9625174_4_25.png

Opublikowano

Fajny serwer - mapka mala i malo skrzynek troszke :P ale ogolnie jak byscie wiecej chestow i map zrobili albo powiekszyli byloby ok <3

chestów jest nawet sporo wiec po co wiecej bedzie zbyt easy lepiej niech tak bedzie ! :)

Opublikowano

Administracja.. brak słów 

Perm za nic, dziadostwo. 

Rozmowa na pw.

Ja: Piszesz, że mam pisać pw, ale jak mam pisać pw skoro nie odpisujesz. Nadal czekam na ub bo nie masz dowodów na wyimaginowane przez was czity. Nie zostałem sprawdzony przez videoarrow-10x10.png, screeny lub współdzielenie ekranu także nie powinienem dostać bana, w tamtych wypowiedziach pod tematem mnie poniosło, teraz piszę po ludzku. Nadal czekam na unbana, nick minecraftsoby i liczę na odpowiedź 

Admin: 
nie dostaniesz ub, nie ode mnie dostales bana.

Ja: 
Człowieku to zagadaj z administratorem bo jak wiesz nie mogę wejść na serw, nie macie ts ani nic z tych rzeczy więc jak do ciężkiej kurwy mam dostać ub? Pomyśl, nie dość że za nic dostałem perma za to, że byłem top1. 

I jak tu grać jak za bycie w topce dostaje się perma bez żadnego dowodu? Nie polecam do ciężkiej kurwy .. 

9625174_4_25.png

Opublikowano

Ogarnij się człowieku, bez powodu nie dostałeś bana, więc ja ci nie będę dawał ub, skoro admin stwierdził że masz cheaty to tak było, twoje posty zostają zgłoszone jako spam.

Opublikowano

Skoro admin tak twierdzi to tak było? Więc wychodzisz z założenia, że ktoś tak mówi to tak jest? Więc skoro ja mówie, że masz kutasa na czole to tak jest? Gadaj z administracją która nie ogarnia własnego serwera. Kończe, jebać taki serwer na którym banują topowych graczy za nic. 

9625174_4_25.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...