Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do 2500

prb5g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w Temacie szukam ogarnietej osoby ktora złozy mi PC do 2500 tys , co do karty graficznej to jakies Nividia GTX

Opublikowano

Po co Ci gtx w tym budżecie ? 

Grafiki w tym budżecie to :

R9 270 ----> GTX760 -----> R9 270X

Zestaw od modelara jest dobry.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

bo nie chce zadnego radeona ;d i chodzi mi bardziej do grania i fps

Opublikowano

co do karty graficznej jakos mam złe doswiadczenia z radeonami , wczesniej mailem nividia i zadnych problemow

Opublikowano

GTX 750 w tym zestawie bedzie smigac? 

Opublikowano

Ja proponuję gtx 770, dysk HDD 500GB, procesor Intel i5 4 generacja najlepiej z "k" na końcu (chodzi o podkręcanie osiągów) a co do płyty polecam asusy są naprawdę najpewniejszą firmą dla płyt głównych

//Czytaj dokładnie treść tematu. 

Sweet. 

3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...