Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z botem na klasówki

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A możecie po tym wbić na lajcie do gry, bo taki sam błąd wyskakuje jeśli za szybko użyjemy autofinisha z trainera gameraz, a że bot ma wbudowanego autofinisha, to prawdopodobnie przez to.

Opublikowano

Masz komunikat? Daj Ssa jeśli tak. Możliwe że masz czasową blokadę konta.

Opublikowano

Mnie za to reportowali, czytałem czat i pisali że jestem hacker, i mnie reportowali, prawdopodobnie poszło na was masa reportów jeśli bociliście prze dłuższy czas. To działa w ten sposób że dołącza, gra startuje, inny gracze przejadą parę metrów, i autofinish.

Opublikowano

Tyle, że inni używają tego bota i im nic nie wywala, a u mnie jest tak za każdym razem na kilku kontach... 

Opublikowano

Tyle, że inni używają tego bota i im nic nie wywala, a u mnie jest tak za każdym razem na kilku kontach... 

Prawdopodobnie zależy to bardziej od farta, i ilości graczy którzy dołączają do wyścigu, ja używałem go w godzinach kiedy dołączały po dwie, trzy osobny do lobby. Jeśli robiliście to w czasie kiedy lobby były pełne, to zapewne poszło więcej raportów na was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...