Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Padem.

arbuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem z padem. Otóż mój 1 pad działa normalnie bez zarzutu. Natomiast z 2 jest problem. Lewa gałka wariuje tzn, jak gałka jest w normalnej pozycji to  sama działa jakby ktoś przesunął ją w lewo i trzymał. A prawa nie działa. Sterowniki najnowsze. Jest to Pad Tracer Trj-c7. 

Opublikowano

To trudno, dzięki za pomoc.

Pokazuje że to Pad na PS3 a czy jakiś emulator czy jakiś inny program coś da?

Opublikowano

Pobrałem program montoyjoy. I faktycznie pomógł na tego pada, tylko problem jest że nie widzi 2 teraz. Jak to zrobić żeby 2 działały na raz poprawnie?

Opublikowano

Pobrałem program montoyjoy. I faktycznie pomógł na tego pada, tylko problem jest że nie widzi 2 teraz. Jak to zrobić żeby 2 działały na raz poprawnie?

Oba takie same?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeden podpinam do płyty głównej a drugi z przodu obudowy. A ten co nie działał na początku działa, tylko ten co działał nie działa.

Opublikowano

Zrestartuj komputer.

Jak się już włączy to najpierw podepnij oba pady, po czym dopiero włącz grę. Nie na odwrót.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie próbowałem jeszcze, ale ten jeden pad nawet się nie świeci.

Rozwiązałem problem, dwa działają w fifie, tylko jeden dalej wariuje ta Lewa gałka sama się rusza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...