Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomsłu na prywatny serwer

tomek231133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ! 

Chcialbym powiedziec, ze tworze nowy prywatny server tym razem bez hamachi :) Server bedzie bazowal napoczatku na ep. 4.5, ale sprobuje by doszedl do ep.6 :) Jak ktos ma jakies pomysly na server chetnie wyslucham i podyskutuje :)

Opublikowano

Zrob taki Serwer ABY NIE PADL; x

Zależy od ludzi, jesli sie spodoba to nie powinien pasc :)

Ja na twoim miejscu został bym na zawsze z ep 4.5, według mnie jest to najlepszy epizod :)

ok :)

Opublikowano

Prace ida dobrze, narazie robie itemki, ktore dosc duzo czasu mi zeżrą :<, ale mysle ze napewno przed wielkanoca jeszcze sie uda otworzyc server :)

Opublikowano

Jako już doświadczony ADM polecam zaopatrzyć się w ochrone DDoS i inne...  :) + prowadzenie servera u siebie w domu moze nie byc oplacalne wcale :) więc polecam wykupić host na początek moze byc VPS ;) ale bedzie go trzeba potem przenieść jak będzie wiecej pieniążków na chroniony dedyk :) pamiętaj! pieniądze od donatorów są w pierwszym roku na rozwinięcie servera więc nie jest to łatwy sposób na zarobek w ogóle . OCHRONA DDoS jest najważniejsza bo byle dzieciaki używają programów żeby zniszczyć server i nie myśl ze tak nie jest bo można się zdziwić xD

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...