Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blue screen pomocy!

GrauinPL

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierasz

support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=2648039&kbln=pl 

poprawkę i instalujesz.

w takim razie przypomnij sobie co ostatnio instalowałeś. sterowniki do karty graficznej, podłączałeś jakąś nową klawiaturę usb? albo coś w tym stylu...

Opublikowano

Przeskanuj kompa może wirusy, pobierz i zainstaluj ccleaner i użyj, wyczyść nim ciasteczka i napraw rejestr. Może coś pomoże.

Opublikowano

Albo po prostu jak nie wiesz co jest wrzuć sb czysty system na dysk i po problemie ;)

I Wyłącz aktumatyczne aktualizacje

głupota, co mają automatyczne aktualizacje systemu do tego błędu? napisałem wyżej "Jak się nie znamy to się kurwa nie wypowiadamy."

@top. Masz windowsa xp? bo ten błąd który ci się teraz wyświetlił jest w windowsie xp.

Opublikowano

Przeskanuj kompa może wirusy, pobierz i zainstaluj ccleaner i użyj, wyczyść nim ciasteczka i napraw rejestr. Może coś pomoże.

Nie, nie pomoże. jest to wina sterowników ostatnio zainstalowanych na komputerze. kod BSOD'a odnosi się do portów usb więc zgaduje ze jakiś telefon, klawiatura albo mysz.

Opublikowano

Może przerwałeś instalacje? Albo źle się zainstalowało. Też tak kiedyś miałem i musiałem formatować.

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

A co mam z tą poprawką zrobić?

Jak ją zrobić?

Bo z tej strony nic nie rozumie...

Opublikowano

Albo po prostu jak nie wiesz co jest wrzuć sb czysty system na dysk i po problemie ;)

I Wyłącz aktumatyczne aktualizacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...