Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL-ViP Czy warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu zastanawiam się nad kupieniem VIP'a do BoL'a. Najbardziej przez ten czas oczekiwania po patchu. Czy dla takiego zwykłego użytkownika BoL'a VIP da coś więcej po za zmniejszeniem czasu oczekiwania po patchu. Jakieś lepsze skrypty?

Opublikowano

czas oczekiwania jak masz vip 12/24h

tak lepsze skrpyty o wiele do wszystkich postaci 

Taa do wszystkich. Do co najmniej połowy postaci nie ma skryptów dla vipa....

Opublikowano

Ale zawsze masz dostęp do vip skryptów

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wydaje mi sie że lepiej wydać te 3 dyszki i mieć spokój.Chciałem grać na free ale już mnie irytują te ciągłe patche i 7 dni oczekiwania. Pozdrawiam

Opublikowano

a po co plaic za vipa jak mozna balnie scrakowac ?? wlasnie to zrobilem i czekam na nowa wersje :)

Hah teraz to dojebałeś  <_< Powiedz mi w jakiż to magiczny sposób ci się udało a paru set na pewno o co najmniej 20x lepszym hackerom nie?

Opublikowano

a po co plaic za vipa jak mozna balnie scrakowac ?? wlasnie to zrobilem i czekam na nowa wersje :)

Tak, zcrackowałeś skrypt po stronie serwera chansub-global-emoticon-8eed21805f6217ce

warto, a co do małej ilości vip skryptów - większość dev nie ma nawet połowy champów, a mało osób pożycza konta.

Opublikowano

Tak, zcrackowałeś skrypt po stronie serwera 

warto, a co do małej ilości vip skryptów - większość dev nie ma nawet połowy champów, a mało osób pożycza konta.

chansub-global-emoticon-8eed21805f6217ceTOP kto to jest bo nie wiem ? 

Ale i tak moim zdaniem jest do większości którymi można coś ugrać 

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Jak dla mnie się opłaca nawet.. 30 zł smsem łatwo można kupić ale chwilowo mam inne wydatki.

BOL nie jest darmowy. Co parę dni trzeba czekać tydzień. W lutym łącznie z 5 dni był za free więc nie jest to żaden darmowy program.

A co do vip scripts dla wszystkich postaci to są.. predictions i coś jeszcze ;) dzięki czemu prawe zawsze trafiamy z skillshotów i mająz blitza wyciągam ludzi z q nawet jak są miniony po prostu postać się tak ustawi by chwycić i je ominąć i działa to dużo lepiej niż bez tego. plus vip skrypt jeszcze lepiej to obsuguje... JINX + BLITZ na bocie obije z bolem na vip to 100% wygranej po ich wciśnięciu spacji nagle jinx ma killa...

3336140292.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...