Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Skillhack

bamsye123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zainstalowałem sobie KamerModa. Wszystkie jego funkcje działają, lecz zauważyłem że jest pewna nieprawidłowość w działaniu tego skillhacka. Występuje on podczas włączania silnego ciała za pomocą tego hacka. Po którymś tam razie ( zazwyczaj po drugim automatycznym włączeniu ) silne ciało nagle znika ( tak jakby nie weszło ). Czy można to jakoś uregulować ponieważ jest to dość kłopotliwe z racji tego że Exp bota ustawiam sobie w lochach małp no i tam potrzebuję aby silne działało przez cały czas.

Opublikowano

To jest normalne, że jak masz duży cd na skille i uruchomisz skilla od razu po załadowaniu to ten się nie uruchomi.

Jest to problem, który występuje każdemu od wieków.

Aby tak się nie działo, musisz poczekać chwile po załadowaniu.

Skillhack nie ma nic do rzeczy :)

(zazwyczaj było tak z silnym ciałem/Aurą miecza)

Opublikowano

No tak tylko jak ustawiam bota na dropienie to on samoistnie odrazy po zakończeniu ładowania skila od razu go odpala i po chwili zanika. Czy nie da się zwiększyć okresu oczekiwania na uruchomienie tego skilla przez bota??

Opublikowano

No tak tylko jak ustawiam bota na dropienie to on samoistnie odrazy po zakończeniu ładowania skila od razu go odpala i po chwili zanika. Czy nie da się zwiększyć okresu oczekiwania na uruchomienie tego skilla przez bota??

Nie da się zwiększyć, to jest norma i z tym nic nie zrobisz...

Czytałem gdzieś kiedyś, że nawet jeżeli to silne ciało jest uruchamiane automatycznie po tym jak się skończy to one po chwili znika ale wartości obronne zostają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...