Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać carry

galaxy98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już niedługo uzbieram upragnione 4800 / 6300 i teraz pojawia się pytanie, jaką postać kupić, abym mógł praktycznie sam wygrać grę? Sami wiecie jacy gracze się trafiają, więc chciałbym carry'ować. Bardzo dobrze gra mi się katariną, lecz czas na coś droższego. Co polecicie?

Opublikowano

Dobrze gra Ci się Katariną, więc może Fizz? Może i nie ma aż takiej użyteczności w teamfightach ale na pewno nie jest useless. Potrafi bez problemu ściągnąć postać na combo, ma świetny escape i do tego fajną mechanikę. Na lini trochę kuleje przez melee attack, ale już po 6 możemy próbować pokusić się o fraga (zależy jeszcze na kogo gramy) Ogólnie postać sprawia dobre wrażenie i polecam jeśli grasz na midzie ^^

Opublikowano

Kennen duzo cc, wiec ma dobry roaming. Ma dobre team fighty i radzi sobie na linii (chociaz lepszy jest na topie, ale najlatwiej roamowac z mida). Lee sina nie polecam, mozesz cos ugrac w early, ale wraz z uplywem czasu on slabnie i w late poza knockiem nie ma nic

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Bardzo podoba mi się kennen i lee sin, co myślicie?

Lee Sin

• 7 skilli
  • slow
  • AoE E
  • ujawnienie niewidzialnych
  • dociągnięcie
  • dociągniecie + tarcza
  • drugie użycie W daje LS
  • AS z pasywa
  • jungle/top, lub też mid 4fun
  • dobre early ganki
  • tanky

928011413476457403957.png

Opublikowano

Bardzo podoba mi się kennen i lee sin, co myślicie?

Do lee sina trzeba wprawy, wybierz sobie łatwiejszą postać.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Do lee sina trzeba wprawy, wybierz sobie łatwiejszą postać.

A kto powiedział że nie potrafię czymś takim grać? :)

Budowniczy
Opublikowano

Bierz lee sina OP PLAYSY W CHUJ no i wgl bralbym lee sina z racji takiej ze mozesz ograc przeciwnika jak skurwysyn i wgl na wyzszych dywizjach takiego typowego lee sina nie zlapiesz tyle w temacie.

Opublikowano

Zastanawiam się też nad fiorą / yasuo ewentualnie rengar, chyba te postacie będą najlepsze.

Może Yasuo ?:

-manaless

-doskoki

-mobilny

-mechanizm escape

-podrzut

-slow

-wysoki DMG

-kryty

-shield

-dobre 1v1

Opublikowano

Skoro kata ci się spodobała może wypróbować syndre trzeba? :D

~ AoE q 
~ stun
~ możliwość przesuwania lini. rzucasz miniona wroga pod swoje i on cie w tej chwili zaczyna "puszować"
~ Dobre combo. 
~ ulatwia gangi junglerowi, a praktycznie możesz cały team zestunować i przy okazji zabić enemy apc/adc :) lub kogoś feedniętego. 

Opublikowano

Fizz :D 

Postac którą łatwo ogarniesz i napewno Tylko musisz sie nauczyc trafiac ultem bo mozna tym ultem tafic w ziemie . :D

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...