Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy oplaca sie kupic Yasuo?

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pewien dylemat poniewaz yasuo dostal wlasnie nerfa a jest to postac bardzo fajna.

Czy duzo stracil na nerfie?

Czy oplaca sie go kupowac?

Jakies propozycje?

Myslalem o kha zix ale ten nerf to porazka

Pomozcie w decyzji :)

x

Opublikowano

mój main, opłaca się go chociaż po tym nerfie na tarcze odpycha mnie, chociaż i tak pewnie dalej bd nim grał

opłaca sie w uj !

Opublikowano

Nie polecam ci yasuo, strasznie trudna postac, obecnie najtrudniejsza w grze, jak ogarniesz miażdzysz, jak nie, ssiesz, nawet z full buildem. Strasznie zalezny od teamu i od minionów, jesli czujesz sie dobrym graczem, mozesz probowac. (dobry to platyna +)

Opublikowano

Yasuo jak najbardziej opłaca się kupić. Nawet po nerfie jest bardzo OP. Nadal widuję ludzi, którzy carrują gry tą postacią. Postać jest o tyle fajna, że w większej mierze to Twoje umiejętności wpływają na grę. Może być ciężko, ale myślę, że nauczysz się grać owym championem ;)

Opublikowano

Nie polecam ci yasuo, strasznie trudna postac, obecnie najtrudniejsza w grze, jak ogarniesz miażdzysz, jak nie, ssiesz, nawet z full buildem. Strasznie zalezny od teamu i od minionów, jesli czujesz sie dobrym graczem, mozesz probowac. (dobry to platyna +)

Gramy w tą samą grę ?

@topic

Opłaca się, dość łatwo się nim carruje, fajny skillset, tarcza (pasyw / W), dash i możliwość AoE Q/podrzutu czynią go bardzo przyjemnym championem (do grania).

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie umiesz nim grać to co się dziwisz? Ja jakoś nawet bez bulidu potrafię zabić wrogiego championa. Wystarczy trochę cierpliwości, bo trzeba nauczyć się nim grać. Trzeba najpierw z postacią się "zaprzyjaźnić" i poznać jego skille etc.Ta postać nie jest w ogóle trudna. Mi wystarczyło zagrać 2 mecze przeciwko botom(dla treningu) i już potrafiłem wszystko nim zrobić. Wystarczy chcieć. Najtrudniejsze, co trzeba w nim ogarnąć jest wycelowanie trąby powietrznej i użycie ulti. Ale dla chcącego nie ma nic trudnego :)

Czy ja wiem, czy zależny od Team'u? Wystarczy dobry bulid + znajomość tej postaci + cierpliwość i mówię Ci - dasz radę :). Miałem taką sytuacje, że byłem sam na Midzie  a tutaj przyszło 3 wrogich championów: Jax, Teemo oraz  Katarina) i potrafiłem Jax'owi wziąć z 1 Q 1/4 HP. Użyłem trąby powietrznej ( 3xQ) i podbiło ich trzech i użyłem ulta i udało mi się ich zabić. Jax i Teemo padli zaraz po Ostatnim Tchnieniu a Katarinę udało mi się ją dogonić i wystarczyło 1 Q i ded ;). Jeśli potrafisz grać to naprawdę zrobisz nim praktycznie wszystko ;)

Fakt ,faktem. Yasuo potrzebna jest farma, gdyż potrzebuje dużą sumę kasy, aby kupić odpowiednie itemki :)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...