Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven czy Renekton

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Jakiego sobie championa zakupić ? Riven czy może Renektona? Wymieńcie mi ich wady jak i zalety. Za odpowiedzi z sensem będzie +'sik ; ). 

@Edit - Oraz napiszcie która postać jest bardziej zależna od runek. Pisze tak ponieważ mam 1 konto na wescie 11 lvl, czyli nie mam runek. A na Nordicu mam 25 lvl i full runki na owy lvl. Pewnie się spytacie czemu mam kupywać postacie na 11 lvl, a nie dwie na 25 lvl. Otóż moich dwóch kolegów grają na wescie, a ja chciałbym sobie z nimi pograć 3v3 rankedziki, więc chce jakichś championów aby nie grać ciągle tym samym. Na tym 11 lvl bardziej chcę sobie kupić Riven, bo na low lvl'ach tak jakoś super nie ogarniają, chyba, że smurfy ; ) . Na 25 lvl bym se kupił renektona bo mi na low lvl'ach nie chce się grać jakoś tankiem. Bo np. wy w tf'cie zainicjujecie, a twój team będzie patrzył się na was co robicie i będzie ciągle uciekał.

@Temat do zamknięcia. Kupiłem Riven.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...