Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CubeHost - dobry hosting? i zmiana ilości slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy hosting Cubehost jest według was dobrym i czy posiada możliwość zmianę ilości slotów w pliku konfiguracyjnym? Jeśli wykupię ofertę np 25 slotów, czy będę w plikach zmienić na 35 slotów, bez dodatkowych kosztów?
Pozdrawiam:)

Opublikowano

Hm.... nie znam za bardzo hostingu więc Ci w tym nie pomogę :P. Ale na 100% lvlup.pro posiada regulacje slotów (za darmo oraz są wyznaczone limity slotów)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Jak dla mnie hosting bardzo dobry (kto co lubi) . Mają dobry i sprawdzone silniki . Instalator pluginów , szybko dysk SSD , WebFTP oraz zwykłe FTP do tego darmowy ItemShop . Jak dla mnie hosting świetny . Polecam :D

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Fiberhost.Dobre sprawdzone maszyny,lagów nie ma,tanie serwery oraz co dla ciebie chyba ważne tanie sloty 1 slot = 1 zł. Jak masz jakiś problem administracja ci zawsze pomoże .Możliwość posiadania ItemShopa.

Opublikowano

Cubehost to dobry hosting ale bardziej polecam fiberhost mozesz wybrac dowolna ilosc ramu.Jak chcesz publiczny lub prywatny

Zobacz oferty

Latwy panel i admini pomoga

Opublikowano

Również polecam fiberhost, 

Dlaczego?
  • Niska cena od 1 zł za slot
  • Bardzo mocne maszyny
  • Nie ma lagów
  • Nie ma spadków TPS
  • Administracja bardzo szybko pomaga
  • Duży wybór pakietów
  • Rozbudowany panel administracyjny 
  • Ciągle się rozwijają

Opublikowano

Ludzie. Czytajcie ze zrozumieniem . Autor się pyta na temat jednego i konkretnego hostingu, a wy mu wyjeżdżacie z innym np.pukawka czy te fiberhosty.

Okej teraz przejdę do tematu.

Moim zdaniem hosting świetny . 1.50zł na slot ze 100 MB RAM to nie jest stosunkowo dużo. O ile się nie mylę są też automatyczne komendy o danej porze co dla mnie jest to wielkim plusem . Hosting jak widzę organizuję konkursy, więc zawsze coś można złapać.

Jeśli chodzi o mnie to ten hosting mi odpowiada i tobie go polecam.

Opublikowano

Bardzo dobry hosting niestety drogi. Żadnych lagów nie ma co do regulacji slotów to nie jestem pewny, ale chyba się da ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...