Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty mi nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Cały dzień się dzisiaj męczę i czytam sporo tematów. Mam problem. Ogólnie BoL mi działa. Normalnie się wszystko uruchamia itd., ale niestety nie czyta żadnych skryptów, które dodaję przez new script ani jak wkleję je do folderu Script. Próbowałem już wielu rzeczy, ale wszystko na nic ;/ Skrypty, które są już w Bolu to mi działają normalnie, ale te które dodaje to nie ;/ Mógłby ktoś pomóc, będę naprawdę wdzięczny ;D 

Opublikowano

Co to znaczy nie działa? Nie ładują się do gry? Działały wcześniej?

Opublikowano

Niby się ładuje , ale w grze nie działa. Wcześniej normalnie na free user działały. Tak jak Glory ryze czy dat yasuo. Dodaję zdjęcie.

post-968221-0-94893500-1393456716_thumb.png

Opublikowano

Pierwsze sprawdź czy ci skrypty nie działają a potem pisz. Taki error ma (przynajmniej ostatnio) każdy użytkownik bez vipa z powodu błędu w którymś libku ale oprócz erroru na chacie wszytki skrypty powinny ci normalnie działać :P

Opublikowano

Współczuję darmowym użytkownikom bola ja się nie martwię VIP jest mam wyjebane hahaa

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Więc kolejny tydzień przerwy -,- ?

Dokładnie hahaha free użytkownicy to chyba spadną do bronzu :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Dokładnie hahaha free użytkownicy to chyba spadną do bronzu :)

ufff, pan idealny wbił silver 5 na BoLu, gratuluję perfekcji

niestetty tak, free userzy muszą czekać kolejne dni. mimo iż BoL jest za darmo wydaje mi się że jest troszke niesprawiedliwy. teraz BoL działał 2 dni i znowu patch. jeszcze fixy itd. wydaje mi się że spudgy powinien tym razem szybciej udostępnić wersję dla free

rbd2t1.png

Opublikowano

ufff, pan idealny wbił silver 5 na BoLu, gratuluję perfekcji

niestetty tak, free userzy muszą czekać kolejne dni. mimo iż BoL jest za darmo wydaje mi się że jest troszke niesprawiedliwy. teraz BoL działał 2 dni i znowu patch. jeszcze fixy itd. wydaje mi się że spudgy powinien tym razem szybciej udostępnić wersję dla free

U muszę cię powiadomić że nie Silver 5 lecz Gold 2 gram tylko ADC na bolu a jungle gram bez bola bo jungla to moja main linia 

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

@UP dokładnie. A jest może jakiś fix juz?

nie, nie ma i dla free userów fixu na działającego BoL'a nie będzie. Niestety trzeba czekać

U muszę cię powiadomić że nie Silver 5 lecz Gold 2 gram tylko ADC na bolu a jungle gram bez bola bo jungla to moja main linia 

Brawo. I love you bro. carry BoL - op man :*. dasz mi autograf? chcesz pospinać? pisz na pw. narson

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...