Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.3 - Dyskusja

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R − Trująca Pułapka

WSPÓŁCZYNNIK MOCY UMIEJĘTNOŚCI0,8 ⇒ 0,5

Gnij w męczarniach skurwielu!

A tak wgl. to patch strasznie słaby... Większość nerfów jest zbędna.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jeżeli to wejdzie, a na pewno tak będzie, to Kha'Zix straci o wiele bardziej na wartości, niż każdy inny champion. W końcu przynajmniej doczekałem się nerfa Teemo i Kassadina. Patch ogółem według mnie na minus, lekko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ten moment musiał nastąpić, Kha'Zix nadal będzie OP, ale już nie tak bardzo, jak zazwyczaj na pierwszych początkowych levelach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kha mega nerf na e od 0.8 bonusowego ad do 0.2...

Teemo wreszcie znerfiony:D

“Some Team Builder assets are included in this patch in preparation for an eventual two-day live beta test.”

Mam nadzieję że dalej niż z testami nic z tym nie zrobią.

League of Legends

Opublikowano

Teemo - Wreszcie <3

Gragas - Wreszcie <3

KhaZix - Wreszcie <3

Kassadin - Wreszcie <3

I buff Ryze całkiem fajny, może nawet znów stanie się graną postacią :x

Opublikowano

buff relica i tego drugiego od ap, w końcu... wreszcie koniec supportów z doranem 

spory buff skarnera jesli sie patrzy jeszcze na spirit stone'a

buff corkiego, moze bedzie znow grywalny

userbarwb.png

Opublikowano

Chuje znerfili mi yasuo ;///

A tak to bardzo sluszne nerfy dla postacie tylko zeby jeszcze znerfili Q kha zixa bo jest zbyt mocne na 1 vs 1

Teraz kha zix będzie muchą a nie potworem z pustki

Opublikowano

Jeżeli to wejdzie, a na pewno tak będzie, to Kha'Zix straci o wiele bardziej na wartości, niż każdy inny champion. W końcu przynajmniej doczekałem się nerfa Teemo i Kassadina. Patch ogółem według mnie na minus, lekko. 

Wtf, ten nerf to żaden nerf, wreszcie śmiecie przestaną mi go banować, ten buff 1-2 sek na ewolucji r jest świetny, wydłuża całość trwania 2x w stosunku do poprzedniego, bonusowe skalowanie ratio z e mnie nie obchodzi, nigdy nie zwracałem uwagi na to by ten skill miał zadawać dmg, ratio q i  % izolacji nie tknęli więc jest w porządku ;), jedynie ten -2% z q i -100 bonus dmg do creepów może odczuje się w jungli bardziej.

Ten moment musiał nastąpić, Kha'Zix nadal będzie OP, ale już nie tak bardzo, jak zazwyczaj na pierwszych początkowych levelach. 

Co ty pier, early ma dokładnie te samo, nadal każdego na redzie jak jesteś w blue side będziesz w stanie zabić, early pozostało to samo mid lekko znerfiony, a late wg mnie zdecydowanie na plus że względu że zawsze R>W Evo ;).
Opublikowano

Niepotrzebny nerf doran shielda, kha zix fest dostaje po dupie, plus te nerfy itemów dla jungli/supporta.

Chujówka, jednym słowem.

g0Tef.jpg

Opublikowano

A gdzie rework Nidale! mogliby by ją polepszyć w jakiś sensowny sposób :P bo jak gra  w teamie to losy przeważnie ta postać do niczego się nie nadaje prócz słabego heala  i ztealowania z q, albo wpizdu ją usunąć z gry!

Opublikowano

@Up

Co ty płaczesz?

Nidalee ma tak działać,niesamowity poke, mobilność, ale jak się nie umię trafiać skilshotami to .... płacz a w odpowiednik rękach może dużo zrobić, jak się ja robi pod Ap, to ma ogromny heal.

Opublikowano

Nerf kha !

Nerf gragas !

Nerf kass !

Super patch ;D

Maczeta bez zmniejszonego efektu dla aoe !

Nowy kryształ życia , teraz można na supp na start kupić ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@Up

Co ty płaczesz?

Nidalee ma tak działać,niesamowity poke, mobilność, ale jak się nie umię trafiać skilshotami to .... płacz a w odpowiednik rękach może dużo zrobić, jak się ja robi pod Ap, to ma ogromny heal.

U mnie to jest insta ban jak jestem first pick :D.

bo ci co grywali nidale odepchneli mnie od niej raz na wszystkie gry widziałem 1 dobrą nide, co faktycznie gość coś grał.

Opublikowano

Widzę że Fiddlestick i Shaco znów dostali po tyłku za darmo, zmiany Fear'a przeszkadzają w ich mechanice, na reddicie czytałem już zażalenia graczy grających Fiddlem, jego Ult i reszta skilli na ten moment jest bezużyteczna przez tego feara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...