Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XVM dla najnowszej wersji

Spartakus97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam najnowszego xvm - 5.10 i problem tkwi w tym, że nie podobają mi się statystyki podczas wczytywania gry. Pokazuje mi średni wynik oceny za eff i wn6/8. Czyli skala od 0 do 100 i X ( pamiętam, że pojawił mi się kiedyś u pewnej osoby ).

Chciałbym dowiedzieć się jak można zmienić tego xvm'a, aby pokazywał mi przy ekranie startowym oraz podczas gry, Eff-y i WN8. Reszta najlepiej gdyby pozostała bez zmian.

Czytałem, że można samemu konfigurować sobie xvm-a, ale niezbyt mi to poszło, więc proszę Was o pomoc lub może nawet gotowy plik? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Konfiguracja na stronce lub przy użyciu notatnika itp. 

Napiasłem już, że niezbyt poszło mi przy użyciu konfiguracji na stronce, ponieważ nie znalazłem pliku z ustawieniami bieżącymi, a chce zmienić jedną rzecz, a nie robić samemu od podstaw.

Opublikowano

Napiasłem już, że niezbyt poszło mi przy użyciu konfiguracji na stronce, ponieważ nie znalazłem pliku z ustawieniami bieżącymi, a chce zmienić jedną rzecz, a nie robić samemu od podstaw.

Daj DL Twojego konfigu, spróbuje coś pokombinować. Ew podaj nazwę autora.

Opublikowano

oryginalny xvm z strony, gdzie sprawdzić to?

W oryginalnym nie ma stat itp. ;p Wgraj sobie ten konfig, sam go używam i jest zajebisty:

http://www.sendspace.com/file/cxkp03

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ba240ae9fc7baadb8bf7603e8bb2ab3b3e93d7a627a284341606099cf3b9a114/analysis/1393511661/

To są wszystkie moje mody, ale jeśli ich nie chcesz skopiuj sam folder XVM usuń swój aktualny i wklej ten.

Opublikowano

Już pobrałem, podmieniłem i sprawdzam. Zaraz edytuje ten post i napiszę co i jak.

Niby fajnie, ale na moim byłem już na żółto, na Twoim jestem czerwony, pomieszane coś w statach masz ;P

Opublikowano

nie.

mam 908 eff, 808 wn8, na Tw statach jestem red. 

Impasibro. Mam 600 eff i jestem pomarańczowy. Daj ss'a.

Opublikowano

a 908 eff to żółty, 6k bitew żółty 50% wygranych żółty.

Chętnie znalazłbym konfiguracje z Effami na startowej, ten nie jest zły, tylko ekran startowy nie podoba mi się :c

Opublikowano

a 908 eff to żółty, 6k bitew żółty 50% wygranych żółty.

Chętnie znalazłbym konfiguracje z Effami na startowej, ten nie jest zły, tylko ekran startowy nie podoba mi się :c

"Ekran startowy" O co chodzi? Powiedz, to postaramy się temu zaradzić.

Opublikowano

Tak, chodzi o ekran, w którym wczytuje mi grę. 

Chciałbym tam Effy, ilość bitew, % wygranych, mogłoby również być WN8.

Wątpię, aby dało się upchać tak wiele statystyk do 1 XVM. 

Opublikowano

przy starej wersji jakoś chodziło ;)

Jak znasz autora to podaj, poszukamy zaktualizowane na 8.11. Jeśli nie, to poszukaj pasującego Ci konfigu na 8.11. 

Opublikowano

może napisz mi, gdzie znajdę tak owy config i sam go przerobię w edytorze na stronie.

Bo congif który tutaj dostałem, jest ciekawy, ale brakuje mi tylko tej jednej opcji - pokazywanie eff. 

Edit: Znalazłem, teraz próby przerobienia pliku, aby wskazywał eff. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...