Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top/Jungle/Mid

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Mam dylemat. Otóż chce sobie zakupić jakiegoś championa. Najchętniej to był by toper. Ponieważ jungle rzadko gram, a mid zaczyna mi się nudzić. A o adc i supp nic nie mówie, na tych pozycjach praktycznie nie gram, częściej gram już na supporcie. Na razie mam 2527 IP. Więc może champion tak do 4800 IP max. Zastanawiałem się nad Renektonem oraz Riven. Chciałem też wybrać LB, ale jednak chyba sobie odpuszczę.

Oto moje postacie:

Na drugim koncie też mam tam parę postaci, ale tam wgl prawie nie gram. Tam na topa to mam chyba tylko nasusa, teemo i yasuo ( ale nim gram na midzie ) .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Lee sin ;) Nim możesz pójść wszędzie jak ogarniesz (oprócz ADC), a jest głownie TOP'erem, junglerem ;d na Midzie też się fajne sprawuję

2815676267.png

Opublikowano

Lee sin ;) Nim możesz pójść wszędzie jak ogarniesz (oprócz ADC), a jest głownie TOP'erem, junglerem ;d na Midzie też się fajne sprawuję

Ajj, zapomnialem napisac, ze na 2 koncie mam Lee Sina. Prawda fajny jest ; ) . Lubie nim popykac ; P.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Tak na boku. Masz już runy ?

Rene fajny na topie. dobra ucieczka, całkiem twardy, w early kozak, stun, sustain.

Taa, mam juz na moj 25 lvl zapelnione runki pod AD i AP.

@NADAL nwm kogo kupić. Najbardziej interesuje mnie Riven oraz Renekton.

@topic - Odpowie ktoś ? Nadal nwm co zrobic.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Do 4800 na topa masz jednych z lepszych Riven i Renekton. Obaj mają dobrą ucieczkę, całkiem  tanky i w ch*j duży dmg.

No tak , ale może ktoś by mi wymienił ich zalety ew. powiedział czy warto kupować inne postacie.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...