Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Zboczone animu

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie znacie najbardziej zboczone anime?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Yosuga no Sora niby ecchi ;D ale kochał się ze wszystkimi :D odgłosy też były ^^  bez cenzury np na animezone ( nie jestem teraz pewnie czy było widać wiadomą część ciała :D )

rmoiyq.png

Opublikowano

Yosuga no Sora niby ecchi ;D ale kochał się ze wszystkimi :D odgłosy też były ^^  bez cenzury np na animezone ( nie jestem teraz pewnie czy było widać wiadomą część ciała :D )

To nie jest zboczone anime, ale świetny romans ze scenami seksu.

Anime jest podzielone na kilka wątków, a jego największą zaletą było jak dla mnie obserwowanie różnic wpływających na wybór danej dziewczyny przez głównego bohatera i odwrotnie (oglądając dokładnie można to zauważyć). Zresztą dzięki takiemu anime można częściowo zrozumieć na czym polegają różne ścieżki w visual novel. :)

Oczywiście scenki seksu (wyłącznie wersja Blu-Ray) też były fajne.

Opublikowano

Rosario to vampire :P -Mokka san jest zajebista, gdyby każda panienka miała takie cycki po transformacji jak ona ofc w RL.

Opublikowano

Nie pamiętam tytułu Anime, ale było to o chłopaku, który miał zboczoną sąsiadkę. Podglądała go przez dziurkę w ścianie... Robiąc to <tzn., ona się pieściła>, ma to chyba 2 albo 4 odcinki. Oczywiście z cenzurą wszystko. Pomijając te zbereźne sceny, to muszę przyznać, że całkiem prawdziwe było to, iż on będąc z inną, myślał o sąsiadce ^_^  I nie dlatego, że miała z nim "umowę podglądania", ale o uczucie, którym żywili się do siebie. Polecam.

@down: Tak, to to anime :D Nozoki Ana

Opublikowano

Nie pamiętam tytułu Anime, ale było to o chłopaku, który miał zboczoną sąsiadkę. Podglądała go przez dziurkę w ścianie... Robiąc to <tzn., ona się pieściła>, ma to chyba 2 albo 4 odcinki. Oczywiście z cenzurą wszystko. Pomijając te zbereźne sceny, to muszę przyznać, że całkiem prawdziwe było to, iż on będąc z inną, myślał o sąsiadce ^_^  I nie dlatego, że miała z nim "umowę podglądania", ale o uczucie, którym żywili się do siebie. Polecam.

Wygląda jak opis Nozoki Ana. Lecz to była jedna OAVka i nie było żadnej cenzury bo to ecchi.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9457

Opublikowano

A ja Ci polecam Boku No Pico(oglądnąłem całe DWA razy, nie oglądałem nic potem tydzień...) <<-- Serio, oglądałem, możecie mi teraz współczuć(jeszcze z dziewczyną...tzn. 1ep wytrzymała) :P

@

Tak na serio to 15 Bishoujo Hyouryuuki, Kiss X Sis, Seikon no Qwaser, High School DxD1/2, pełno masz na shinden-hentai.info(jak zabronione podawanie linków do hentai, to proszę o usunięcie, nie czytałem regulaminu)  ;)

graphic.png

Opublikowano

Tak na serio to 15 Bishoujo Hyouryuuki, Kiss X Sis, Seikon no Qwaser, High School DxD1/2, pełno masz na shinden-hentai.info(jak zabronione podawanie linków do hentai, to proszę o usunięcie, nie czytałem regulaminu)  ;)

Tylko 15 Bishoujo to hentai. Trzy następne to jedynie ecchi.

Opublikowano

Domyślam się że nie każdy ogarnia japoński ale zboczone/zboczeniec - ecchi lub w ostrzejszej formie hentai, więc równie dobrze można zapytać o jeden z gatunków w temacie:

www.mpcforum.pl/topic/749204-szukasz-anime-zajrzyj-postaramy-sie-pomoc/page-44

Zresztą były już podobne zapytania i masa odpowiedzi nawet o wiele bardziej rozbudowanych.

So close.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...