Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam sprawę.Strasznie mi się spodobała manga "Naruto",więc chcę mieć jej wszystkie odcinki.Jeżeli ktoś z was posiada takowe to bardzo prosiłbym o to,aby ten ktoś umieścił je tutaj.Odcinki nie musze być w Polskiej wersji językowej,wystarczą mi z napisami.

Opublikowano

All chaptery mangi znajdziesz na tej str tylko ze po angielski http://www.onemanga.com/Naruto/

Całą serię Naruto znajdziesz na tej str naruto.wbijam.pl

Całą serię Naruto Shippuuden znajdziesz na tej str (nowy odcinek wychodzi tego samego dnia, tylko z polskimi napisami next dnai)

www.shippuuden.pl

myimageog3.gif

ban1.gif

>>> MOJE PORADNIKI DO PROGRAMOWANIA <<<

Mogę pomódz w waszych problemach w godzinach 8-24 PW

Opublikowano

Eeee... tobie chodzi o Mange czy Anime bo to 2 rozne zreczy.. :/ jak anime to www.naruto.wbijam.pl / www.kreskowka.pl czy www.shippuuden.pl jesli chodzi o mange to rapidshare.com po polsku jesli masz neo albo sposob na limity wtedy masz wszystkie chaptery chyba do 404 odcinka po polsku albo jak napisal qqqqq www.onemanga.com/Naruto

Opublikowano
Eeee... tobie chodzi o Mange czy Anime bo to 2 rozne zreczy.. :/ jak anime to www.naruto.wbijam.pl / www.kreskowka.pl czy www.shippuuden.pl jesli chodzi o mange to rapidshare.com po polsku jesli masz neo albo sposob na limity wtedy masz wszystkie chaptery chyba do 404 odcinka po polsku albo jak napisal qqqqq www.onemanga.com/Naruto

To samo chciałem napisać.

Ja polecam www.shippuuden.pl <<<tu wychodzą odcinki najwcześniej ale za to w słabej jakości

www.naruto.wbijam.pl <<tu wychodzą dzień później ale w b. dobrej jakości

P.S. Jeśli spodobał ci się naruto to bleach też ci się spodoba www.bleach.wbijam.pl :) polecam

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kerskowka.pl - zal tam jest naruto z jetixa haha pocenzurowane w hoy ^^^

naruto.wbijam.pl - elegancko japonskie odcinki z polskimi napisami czyli orginal ;) cool

2006-2010

Opublikowano

@UP

Ta cenzura ale dubbingowane czy jak sie to pisze z napisami masz all odcinki chociaż i tak wole inne strony ;>

A teraz to ładnie Sasuke i falkon aka akatsuki dostają po dupie od 8 ogoniastego :> najbardziej mnie ciekawi następna walka jaka będzie :>

Opublikowano

na kreskowce nie zawsze chodza odcinki

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

fajne to naruto?? bo ostatnio mi sie zaczyna nudzic a cos moglbym obejrzec ktos moze powiedziec o czym to?? plssss

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!