Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jest kurwa zart?!

Thynnor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na aramie dostaje ciagle kennena? Mam okolo 90 postaci i musze rerollowac, bo wylosowalo mi jebanego szczura? Raz mam go co 2 gry, czasami co 5 i jest to nie do wytrzymania kurwa. O co chodzi w tym pierdolonym systemie bo juz kurwicy dostaje jak wbijam do lobby i ukazuje sie ten skurwiel

Opublikowano

Dlaczego na aramie dostaje ciagle kennena? Mam okolo 90 postaci i musze rerollowac, bo wylosowalo mi jebanego szczura? Raz mam go co 2 gry, czasami co 5 i jest to nie do wytrzymania kurwa. O co chodzi w tym pierdolonym systemie bo juz kurwicy dostaje jak wbijam do lobby i ukazuje sie ten skurwiel

ciesz sie ze nie teemo

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

HAHAHAHAHHA ROZJEBALES MNIE xD "wkurwia mnie ten szczur, wkurwia mnie ten skurwiel"

A tak btw Kennen na aramie zajebista rzecz.

Moze poprostu masz niefart..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

:O Kenen robi miazge. Pozatym postacie dobierane są automatycznie.

p.s

To jeszcze nic. Kolega co dopiero zaczął grać w lola powiedział, że nida słaba na aramie xD

Opublikowano

Cwele, on nie pyta sie Was, czy Kennen jest dobry na ARAMA bo w każdym poście to samo

Kennen jest zajebisty na aramie
Kennen miazga na aramie

tylko żali sie, że mu ciągle tego skurwiela daje, więc skończcie nabijać posty -_-

Opublikowano

Jeżeli grasz dużo na aramie to powinieneś mieć takie pkt. losowanie bohatera, jeżeli wybierze Ci tego kennena to sobie wylosuj sobie następnego bohatera... :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...