Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt iJail

Co o tym sadzicie?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. iJail

• Niesamowite !
      6
    • nic ciekawego.
      3
    • kapa.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie i ofertę, czy zagralibyscie na takim serwerze, chodzi o to zr serwer polegalby na tym ze byly by różne kopalnie z różnymi mineralami, zaczynamy od drewnianej siekierki, kopiemy drewno czy cos i sprzedajemy i tym sposobem zarabiamy na inne przedmioty, aż po enchanty oraz za większe pieniądze cele/teren do budowy a za np milion wolnosc, ale gra to nie koniec, nawet na wolności będzie ciężko, oraz dodatki czyli areny, a jeśli sie uda QUESTY co o tym sądzicie?

@ref

Opublikowano

Może być ciekawie, ale trochę bez sensu jak na wolność wyjdzie jedna osoba, za 2 tygodnie druga i po tygodniu 3. Musisz tak ustawić, by trochę osób, które grają dłużej wyszły na tą wolność.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

dziekuje za rade :) cena nie bedzie az tak wysoka, ale rowniez wydaje mi sie ze bedzie ciekawie :) lap + :D , bierzcie udzial w ankiecie

Opublikowano

Wolność jest zbędna, ja poprzez serwery jail rozumiem że tam ma się być w więzieniu, czyli powinniśmy tam długo siedzieć i stamtąd nie wychodzić, poza tym jak powiedział kicha, jeżeli ktoś by wyszedł na wolność, to byłaby to 1 osoba która rozbudowała by się że ojeju, a potem następna która by przychodziła od razy by się denerwowała ze względu na to że ktoś jest bardzo "OP" i nie można go zabić, serwer ogólnie mógłby wypalić, ale przemyślałbym sprawę z tą wolnością, a i Questy obowiązkowe.

Opublikowano

okej :) dziekuje za rady , to wtakim razie wolnosci raczej nie bedzie, ale dodam QUESTY oraz jakies mile dodatki :) czyli cele czy cos :D

Opublikowano

Na mc*****.pl jest jail a ja chce to trochę zmodyfikować, chyba nawet ulatwic, ale postaram sie aby ten serwer wypalil, juz zaczynamy budowac mapkę :)

Opublikowano

Co takiego byłoby innowacyjnego i wyróżniało twój serwer na tle innych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...