Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 CO UK

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Możecie mi powiedzieć czy ten serwer czymś się różni od PLa oprócz tego że językiem ? Warto tam zaczynać grać ?

Jeśli nie to jakiego globala możecie mi polecić (oprócz PLa I SG)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

UK jest dosłownie takie same, lecz mnóstwo ludzi, nie wiem skąd oni się biorą bo mieszkam w Anglii i nie znam żadnego Anglika co gra w Metina, lecz są o wiele niższe ceny i bardziej ogarnięci ludzie, polecam Ci również .com (Amerykański) bardzo mało popularny i mało graczy 30-50 sklepów w m1 ale zawsze ktoś jest z racji że dużo obco krajowców, ogarnięci ludzi i bardzo pomocni grałem tam przez pół roku i polecam :)

Opublikowano

To samo co na dawniejszym US, ludzie są bardziej ogarnięci i są niższe ceny niż na PL

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ganara, UK jest spoko. Sam grałem na Feng-Du jak am top 1 miał 50 :D do tej pory konto mam.

Sam grałem, a nawet spotkałem Polską gildię :) Jak najbardziej, na s1 dużo ludzi s2 też na s3 Feng-Du już nieco mniej ;/

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Polecam tam grę. Mniej ksucia, mniej nerwów, ale niestety minusem jest znajomość języka angielskiego, żeby się porozumiewać. Jest tam też sporo polaków, więc możesz znaleźć jakiegoś znajomego do wspólnej gry :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...