-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
MoVinek
MoVinek
Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale myślę, że da radę
.
)
Robiłem ostatnio format komputera.
Zainstalowałem sterowniki do karty graficznej.
Grałem w lola i po czasie raz zminimalizowało mi lola i wyskoczył komunikat, że nie mam najnowszych sterowników do kart graficznej.
Wszedłem na oryginalną stronę nVidia i pobrałem sterowniki do karty graficznej (nVidia GeForce 9600 GT).
Teraz gdy gram w lola to co ok. minutę momentalnie chowa mi lola do paska i wywala na pulpit (po tym oczywiście automatycznie kombinacją przycisków alt+tab szybko włączam lola).
Jest to irytujące, bo w nie odpowiednich momentach mi minimalizuje lola i gdy coś piszę to muszę tez klikać myszką na pole do wpisywania tekstu, bo tak jakby coś innego mi się włączało
Wydaje mi się, że pobrałem wszystkie potrzebne sterowniki, pobiorę zaraz jeszcze antywirus i może direct'a pobiorę najnowszego, bo możliwe, że nie mam, ale nie wiem czy to coś zmieni...
Posiadam:
Windows 7 32 bit (Miałem taki wcześniej i wszystko było ok
Karta graficzna nVidia GeForce 9600 GT (Miałem taką wcześniej i było ok
)
P.S Przed i po formacie nie zmieniałem właściwie nic jeśli chodzi o sprzęt.
Proszę bardzo o pomoc gdyż to nie chodzi tylko o LoL'a, ale też w innych przypadkach :/
Przepraszam jak w złym miejscu temat, ale proszę o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.