Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Z klawiaturą

Micek16

Pytanie

Opublikowano

Cześć mam problem z klawiaturą. Dzisiaj mi przyszła, wszystko delikatnie otworzyłem podłączyłem, klawiatura powinna się świecić na niebiesko i świeci, działa tylko kilka klawiszy. Szukałem problemu, ale wgl nie znalazłem. Znalazłem jakieś odpowiednie sterowniki i także nic nie działały- wszystkie funkcję chodzą poprawnie, ale tylko kilka klawiszy nie działa, aktualnie pisze z nowej. Na klawiaturę poszło 92 zł + przesyłka ;/ Nie mam zamiaru stracić tej kasy... Więc może dacie rady co i jak zrobić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

@Edit

Klawiatura- zm-k400g

Dodam jeszcze, że mam komputer stacjonarny Windows7, i przy podłączeniu klawiatury pisało, że WSZYSTKO jest gotowe do użycia.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno masz port bezpośrednio z płyty głównej, czy może przejściówka? Spróbuj na innym pc jak będziesz miał dostęp. Możesz spróbować odpalić live cd dla testu. Jeśli nic nie zadziała klawiatura na gwarancję

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

kup nową

raczej sam nie potrafisz naprawić, w serwisie mimo że to prosta usterka i szybko można ją usunąć to zapłacisz  za usługę tyle co nowa klawiatura

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zmień port USB, spróbuj pod innym PC

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Okazało się, że sprzedawca kupił 3 sztuki i sprzedał je wszystkie zepsute- oczywiście odda mi pieniądze. Dziekuje wszystkim za udzielenie się i pomoc ;) Temat do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...