Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamy,reaplaye itp.

Vernix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Gram w lola już od jakiegoś czasu, widzę,że sporo osób wrzuca na yt swoje rozgrywki, pomyślałem,czy to dobry pomysł ,aby zacząć streamować ,aby przeczytać opinie (choć wśród polaków pewnie będę tylko wyzywany, nie jestem w końcu diament :>) i porady innych, doświadczonych graczy, by wyeliminować błędy, które bez wątpienia popełniam, Gram wraz z kolega, który gra dopiero od 2msc w lola, ma już 30lvl i całkiem dobrze się z nim zgrywam, gramy praktycznie zawsze razem,więc teamplay wciąż nam idzie w górę :)

Co o tym myślicie ?

Nie oczekuję,że ktoś będzie chciał męczyć swoje oczy i oglądać godzinę jak lamię, więc myślałem,żeby robić jakieś wycinki danych akcji, gdzie chociaż zdobyłem killa/asystę bądź umarłem i umieścić to na YT, a streamy, jeśli ktoś będzie się chciał pośmiać i dowartościować się oglądając wood I ( na 5 za dobry :D ) chętnie też przyjmę krytykę,by dopracować błędy :)

Co myślicie o takim pomyśle ?

I jeśli pomysł jest okey, to jak zacząć? 

Pozdrawiam i liczę na pomoc ! :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie wypali;p Niestety na 99% jak ktoś wejdzie to nie rozkmini sensu kanału i da łapkę w dół, a "wartościowych" widzów jest bardzo ciężko zdobyć, szczególnie wrzucając wycinki z jakiejś "nie pro elo super dywizji", albo jeśli nie jesteś wybity na czymś innym:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...