Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video]LC Genesis: Cleric. :3

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakość filmiku na dosyć wysokim poziomie, mimo 720p wszystko ładnie widać. Intro pobrane z internetu ? Według mnie taka muzyka nie nadaję się do filmów z LC, chociaż w tym wypadku i tak nic się na nim nie dzieję, tym razem się nie czepiam. Ładnie zrobiona końcówka, wyciemnienie itd. 

Podsumowując, mogłaś znaleźć kogoś kto by zabijał innych, np. asska, dzięki czemu filmik byłby ciekawszy. 

6.9/10 na zachętę. 

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

Jakość filmiku na dosyć wysokim poziomie, mimo 720p wszystko ładnie widać. Intro pobrane z internetu ? Według mnie taka muzyka nie nadaję się do filmów z LC, chociaż w tym wypadku i tak nic się na nim nie dzieję, tym razem się nie czepiam. Ładnie zrobiona końcówka, wyciemnienie itd. 

Podsumowując, mogłaś znaleźć kogoś kto by zabijał innych, np. asska, dzięki czemu filmik byłby ciekawszy. 

6.9/10 na zachętę. 

Intro robiłam z tutoriala, bo ja jestem noobem i nie umiem sama. ;___; Ale chyba takie intro jest też w necie. To jest tylko tymczasowe, żeby coś było. A filmik był nagrany na spontanie, zupełnie naturalnie. ^^ A muzyczkę zawsze dodaję i akurat ta piosenka mi przypomina czasy na PL-u, więc ją dałam. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...